#39 Okan Derici

Cevap: #39 Okan Derici

ulan bizim bebelere top atmamak için ne uğraştılar abileri yuh yaa!!! okan dericiyi beyendim. Mertan fiziği ve temposuyla okan derici top hakimiyetiyle oldukça göze battı. berkinde hızı oldukça iyiydi hayırlısı ben şahsen oldukça heyecanlandım

Okan biraz daha hakim gibiydi de Berk henüz hazır değil A takım için. Ancak gelecek için ümit verdiler. Mertan ise bence A takımdaki bazı !! abilerinden 10 kat iyi

Adam futbolcu beyler.

Okan'in yaninda Melo ve sagda Mertan olsaydi çok daha fazla top alirlardi.

Ondan sonra herkes Barcelona'da kimin oynadığı önemli değil adamlar makine gibi diyorlar. Makine gibi olur tabi. Adamlarda atıyorum sağda kim oynarsa oynasın bu önemli değil o top o organizasyonda oraya gidecek diye düşünüyorlar.

Ama bizim egoist amcalar ben ne istersem o şekilde şekillenecek oyun diyorlar.

Ayhan amca zamanında evlense Mertan kadar çocuğu olurdu bir de bu pencereden baksın olaya..

okan dericiyi kazanıcaz bence.18 kişilik kadroda olacak yeteneği var.

Mertan'dan daha iyi bir izlenim bıraktı bende. Çok yetenekli çocuk.

oynadığı kısa süre içinde bana olumlu ya da olumsuz fikir vermedi.

Sahadaki duruşu iyiydi, top almaktan hiç çekinmedi, böyle soğukkanlı oyunculara her zaman ihtiyaç vardır ama çalışmayı bırakmaması, çok çaba göstermesi lazım takıma girmek istiyorsa.

Valla ne olursa olsun,ister iyi oynasın ister kötü ben bu formanın içinde genç adamları görünce seviniyorum. Onların gelişmesini izlemekten mutluluk duyuyorum. İnşallah çok çalışıp kendini geliştirir bizde zevkle izleriz onu.

Okanin mertandan iyi gorunmesinin sebebi abileri ciktiktan sonra ortasahada tek basina top almasi ve iyi kullanmasindan dolayi. Okan cok basariliydi evet ama Mertan sagda top alamadi.statda bunu yanimdakilerede soyledim inatla topu soldan oynadilar o kanada top gecmedi

Farklı bir soğukkanlılığı kendine güveni var bu çok önemli, Okan bence ilerde daha önemli konuma gelecektir kadroda.Denilenin aksine Okay'dan daha iyi yerlere gelecek bence.

okanın yerinde mertanı tartısıyorsunuz da eleman top almaya gelmedi temposu düşüktü diyebilirim. defansı da kötüydü yardım etmeye geliyor ama top kapamıyor defansını gelistirmesi lazım kazım defansa kadar gelip top kapıyorsa mertan bunu yapmadığı sürece kazım abisini kesemez...

Şahane bir oyuncu gerçekten şahane bu adam çok iş yapar Galatasaray 'da tam bir beyin olur ilerde , Tam bir Maestro olacak.

Çok yetenekli. Keşke arada ilk onbirde görsek.

Geri
Üst Alt