#39 Okan Derici

Cevap: #39 Okan Derici

barıs sampiyon oldugumuz sene fena degildi,ben bjkdeki veliyi biraz ona benzetiyorum

barıs sampiyon oldugumuz sene fena degildi,ben bjkdeki veliyi biraz ona benzetiyorum

savasarak sampiyon olduk o zaman.. Barisla alakali bi durum degil.. Melonun attigi gol sayisina bak mesela? ayni mevki.. golden ziyade atagi nasil yonlendirdigine bak mesela Melonun.. Baris Galatasaray yakisan bi topcu hic birzaman olmadi, net torpilli Feldkampin elemaniydi Calik ile beraber..

barıs les bi futbolcu zaten,ayrıca melo ile kıyaslanamaz bile oktay gardes,sadece sampiyon oldugumuz sene takımın önemli parcasıydı,orta sahaya dinamizm katıyodu,ondan sonraki senelerde ise kendisinden nefret ettirdi

Barış ile Serkan'ı aldığımız sene o takımda bir türk asıllı oyuncu daha vardı. Mesut Özil. Bi gittik bu 2 kalası aldık.

takım arkdaşlarını derdigi soyleniyo

Zannetmem ama Milan'da Gattuso'nun yerini alailirdi belkide.

özil'in baris ve serkan la alakasi yok benim bildigim,ayni takimda oynamadilar.

Jack Wilshere 'e benzetiyorum onun gibi sol ayaklı ayrıca toplara ilk dokunuşu , pasları ve stili çok benziyor.Çok ama çok iyi oyuncu olacak kumaşı muhteşem.

Olay söyle.

Baris Özbek 2005/2006 Sezonunda Rot-Weiss Essien takiminda U-19 dan A takima cikmis.

Mesut Özil ise 2005/2006 Sezonunda Rot-Weiss Essien takiminin U-17 sin den Schalke nin U-19 una transfer olmus.

2 side Ayni kulüp de oynamis ama ayni takimda da oynamislar mi orasini bilemem cünkü Transfermarkt da Baris Özbek hakkinda 2005-2006 dan öncesi yazmiyor..

Bu çocuk seneye şans bulacaktır takımda büyük ihtimal

EPL'de oynayan, fazla estetik olmayan ve sert oynayan orta saha oyuncularina benziyor. Sert paslar, kavisli ortalar cok iyi cocuk. Daha ciktigi ilk macinda anlamistim biseyler cikacagini. Seneye bolca sans bulur gibi.

seneye emrenin yerine yer bulcak . götze dedim şimdi dediydi dersinizz

Geri
Üst Alt