3lü mü 4lü mü

Cengaver ekibimizin hangi defansif düzene tabi olmasını tercih ediyorsunuz

• 3lü

• 4lü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Uclu demek illa ki uc stoper oynasin demek degil bence. Terim'in oynatmaya calistigi sistemde iki stoperin arasina Lemina, Fernando tarzi birisi giriyordu basarabildikleri surece. Burada da ayni sey olabilir. Oyunu madem 70 metrede oynayacaz, 2-3-2-3 seklinde iyice yayilip savunmada 5-4-1'e donebilmeyi basarabilmeliyiz. Ya da savunmasi guclu bir bek ile de bunu becerebiliriz. Kaan sakatlanmadan, Apo hizini kaybetmeden once bunu yapabiliyorduk.

----------muslera
frank - cuesta - sançez - jelert

------lemina --- toreira
-------------sara
bay------------------osimhen
-----------morata

şeklinde maçlara çıkmağa teşebbüs etmek en mantıklısı gibi görünüyor

3some
4some olabilir mi diye girdim konuya.
Bizim kadrda 3 lü tercihim.

En iyi oyunlarımızı 3-5-2 ile oynuyoruz. Icardi'nin pasörlüğü çok değerliydi bu dizilişte Morata'da da topu nasıl kullanacağını bilen bir oyuncu, avelleşmezse 3-5-2 ile devam.

not: Morata'nın avelleşeceğine pek ihtimal vermiyorum hala İspanya milli takımında oynuyor, milli takımda kalmak istiyorsa oyununa devam etmeli olduğunu kendi de biliyor.

not2: 2'li forvet olmaz şöyle böyle diyenlere de aldırmayın Fenerbahçe 2 li forvet oynayınca böyle yorumları görmüyoruz, 3-5-2 Tottenham'ı ve bir çoğunu dağıtan bir Galatasaray var demek ki bu sistem işliyor. Sıkıntı var mı evet 5 atıyoru 4 yiyoyurz 3 atıyoruz 2 yiyoruz 3-5-2'nin de sıkıntılı tarafı bu zaten, bence artık dizilişi tartışmaya gerek yok, daha az nasıl gol yeriz bunu tartışmak daha faydalı ayrıca gollerin çoğu ciddi bireysel hatalar, her takım yapıyor mesela dün ManCity'nin yediği son gol bildiğin Türk ligi hatası ama onlar bu hataları az yapıyor biz sık sık yapıyoruz. 4-5-1 ile gol yemiyoruz ama üretken de olamıyoruz, forumda pek çok kişi Icardi'den dolayı diye düşünüyordu, Osimhen var o da üretken olamıyor? bizim ortasaha'nın üretkenliği 4-5-1 için yetersiz.

Son düzenleme:
4 lü severim 1erkek 3 kadın şeklinde

4'lü

He kadroyu 3lüye göre ayarladık. Sezon sonuna kadar mecburen 3'lü devam edeceğiz artık

üçlü olsun güçlü olsun heis

hayri hocayı kınıyorum sorulması bile abes

bu sene pok gibi top oynattı okan 4lüyle.

4 lüde ileride çoğalamıyoruz ceza sahasında sadece odimhen oluyor 3 lü doğru kullanılırsa iyidir.

😃 salladım zaten takımları bakmadım ama sanırım öyle. 3lü sistem oyuncuların varsa neden kötü bakıyorsun bizim oyuncularımız şuanda öyle alındı
Önden 1 adam eksiltip arkaya 1 adam koyuyorsun çünkü

Beklerimiz iyi değil ayrıca. Tamam Frankowski ok ama sol tarafta hala düzgün adam war denemez.

Ligde 3lüyle şampiyon olan son takım lucesculu bjk

Elimizde Barış-Yunus hariç 4-2-3-1 kanadı oynayabilecek adam yok mecbur 3lü oynayacağız

Geri
Üst Alt