3lü mü 4lü mü

Cengaver ekibimizin hangi defansif düzene tabi olmasını tercih ediyorsunuz

• 3lü

• 4lü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Üçlü öyle üç stoperi yan yana dizince oynayacağın bi diziliş değil şunu yaza yaza klavyemizde tüy bitti

4lüden devam biz

Sol atoperde abdülle cuestayı forma rekabetine sokmak lazım

Jakobsu bi şekil iyileştirmek lazım

Barışın da formayı garanti görmemesi lazım şalaiye forma teslim edilecek onlarda kendi içinde rekabete girsin

Yunus da dönüyor yakında

Muslera
Frank sançez apo/cuesta jakobs
Barış/şalai toreira lemina yunus
Sara osi

Burdan devam edelim bi bakalım sürekli diziliş ve oyuncuların yerinin değişmemesi lazım

Okan Buruk: "Son 2 maçtaki 3'lü oyunumuz benim de hoşuma gitmedi. 3'lüyü oynuyorsak benim istediğim gibi oynamak gerekiyor. Dizilişten çok bireysel performanslar kötüydü ilk yarıda, ikinci yarı düzeldi."

bizim , 3luye ilgimiz daha gundeme gelmemisken, nacizane olarak bizim takimdan bagimsiz inter ozelinde defalarca yazdim bu sistemin eksi arti noktalarini . ki, bizim uyguladigimiz uclu cok farkli bir varyasyon intere kiyasla.

3luye ha diyince gecilmemesi gerektigini taa en basta vurgulamistim. illa 3lu olacaksa 352 inzaghi interi muthis bir prototip sistem takimidir , buna dair 3 lunun en efektif ve surdurulebilir sezonluk ornegini ara ara basliklarda bilerek sunmustum interin duruma bakisini .

okan burukla bizim bugune kadar oynadigimiz 3lu varyasyonlarin
- kollektif dinamik hizli oyun inter 3lusu olan 352si - ile uzaktan yakindan alakasi yok .
3luyu her denedigimizde , her anlamda error bir durum vardi. ovulen spurs macinin kritik donemecleri dahil .

kaldi ki biz formasyona uygun dogru isimlerle bezeli ve kurulu bir takim degiliz.
hatta 4lu de bile siritan kimi oyunculari 3lu de bile gordu bu gozler. kaldi ki , hocamiz bile 3luye uzak bir teknik adam. biz dahil diger calistigi yerlerde de 4lu bold tuttugu kurgu oldugundan, bu tur yarim yamalak maceraya girmesine anlam vermiyordum, bugun de halen vermiyorum .

illa 3lu olacaksa sezon kampinda planlanir, test edilir , kadro uygun kurulur vs vs. diger turlu im kan siz .

gecen sezon 2.yarisindan bugune mac basliklarimizda degindigimi yinelemek gerekirse; bizim 4lumuz cozumlenmisti rakiplerce gecen sezon 2.yarisindan bugune,,,
bu durumu cozumlemeyi bertaraf /atlatmak icin ; tweak le *guncelleme ile dokunuslar yapmasi gerekiyordu,, ek olarak taze kan oyunclari da kadroya katip sezona giris yapmaliydik. bz gecen sezonu oldugu gibi bu sezona tasidik .

tum bunlar goreceli elbette .

Son düzenleme:
Üçlü öyle üç stoperi yan yana dizince oynayacağın bi diziliş değil şunu yaza yaza klavyemizde tüy bitti

4lüden devam biz

Sol atoperde abdülle cuestayı forma rekabetine sokmak lazım

Jakobsu bi şekil iyileştirmek lazım

Barışın da formayı garanti görmemesi lazım şalaiye forma teslim edilecek onlarda kendi içinde rekabete girsin

Yunus da dönüyor yakında

Muslera
Frank sançez apo/cuesta jakobs
Barış/şalai toreira lemina yunus
Sara osi

Burdan devam edelim bi bakalım sürekli diziliş ve oyuncuların yerinin değişmemesi lazım
Valla bence Eren de is yapacak gibi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bence Eren de is yapacak gibi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da jakobsla forma rekabetine girsin jakobs dönebilirse tabi yoksa mecbur o oynayacak

Kadro ve dizilişle fazla oynamamak lazım forma rekabeti diye bir şey var da bizimkinin haberi yok

3 lü defans sistemi çağ dışı bir sistem. Malesef artık dünya futbolunda yeri yok kullanan kulüpte yok. Kanat forvetler revaçta artık. Kanat forvetlerin hızlı calim atan siyahi topçulardan oluşacak. 3 lü orta sahan amele gibi koşacak açık kapatacak bu işin çözümü bu.

Kanatlari iyi kulanan takim 3lü savunmayi her zaman delik desik eder. Savunma her zaman zaafiyet yasar.

ikisinde de hatta 5lide de gol yeriz biz ama bir tercih edeceksem 4

Geri
Üst Alt