3lü mü 4lü mü

Cengaver ekibimizin hangi defansif düzene tabi olmasını tercih ediyorsunuz

• 3lü

• 4lü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
3lüde bok gibi oynadığımızı kendiside kabul etmiş beğenmedim demiş takımı

İşte bu şahsın neden td md olamayacağı,neden transfer yaptırmasına müsaade edilmemesi gerektiğini,neden bununla yola çıkılmaması gerektiğini 1 KEZ daha anladığımız bir demeç

Tüm kış transfer döneminde 3412 ye göre yolladı bazı oyuncuları,aldı bazı oyuncuları ve 2 maç sonra vazgeçti

Şimdi tekrar 4lüye dönecek cuesta boşa düştü,frank beki idare edemese o da boşa düşmüştü,morata sakatlanmasa ya o ya lemina boşa düşecekti,ya da tutmadığını bile bile 3412 oynamaya el mahkum devam edecekti ki bu daha da acı

Bu adama ama şimdi ama sezon sonu acil yol vermemiz lazım iyice çığrından çıkmış vaziyette

valla öyle bir oyuncu havuzu var ki insan ikisinide istiyor

ama stoperlerdeki saatli bomba modu olduğu için 4lü istiyorum

ama öte yandan lemina - tor - Sara 3lüsüyle - frankowski gibi kanat bek bindirmesiyle (öbür taraf çok sağlıklı değil 3lüde) izlemek istiyroum.

4-2-3-1 ya da 3-5-2 rakibe göre uygulunabilir bir iş.

Nerede

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mourinho 3 lüye döndü futbolunu biraz düzeltti bu okan 3 lüden vazgeçtiğinden beridir rezalet oynuyoruz. 3 lü oynarken yiyorduk ama bol pozisyona giriyorduk en azından

4 lü de 2 ye 2 eşleşilebilir ama 3 lü çok riskli arkaya adam kaçarsa ne yapacagiz?

Ben sevmem böyle seyi de diyemezsin sonucta 3 lu diye çıkiyorsun yola buradan dönüş olmaz. Yada ikisi eşlesti sen tek kaldin ortada.
Zaten gunumuz futbolu birak 3 ü 4 u kaleciyi bile aktif olarak kullanabilmek üzereyken bir kisinin bosta kalmasi dusunulemez.

İsterse sahaya 12 kişi çıkalım sistem olmadıktan sonra 4 lu de çıksak 3 lu de çıksak bir anlamı yok.
Defans arkasına atılan her top pozisyona dönüşüyor.

Üclü olsun daha iyi nasil olsa dörtlü oynayinca bir ton gol yiyoruz

Dizilisten ziyade düzeltilmesi gereken asıl olay, topun kıymetini bilmekten geçiyor. Çok çabuk topu rakibe veriyoruz. Takım pas yapamiyor. Bu kadar pas hatası yapılan takımda, oyuncular topu geri kazanmak için daha fazla efor sarf ediyor. Tek dinlenme anımız yediğimiz golden sonraki an oluyor. Takıma ciddi şekilde antrenör takviyesi yapilmali.

Millet farkında değil bizim üçlü sistemi çalıştıran yunusun müthiş kanat bek performansı idi, fenerde ise kostic götürüyor komple onların üçlüsü ü bir de şımarmayan Oğuz

3'lü oynarsak illa ki bir yerde Cuesta'ya mahkum olacağımız konusunda hemfikir olalım.

Kaymaları ve baskı zamanlamasını doğru düzgün yapmayıp topu tempolu bir şekilde yönlendirmedikten sonra istediğin dizilişle oyna yine oynadığın oyun bir şeye benzemez.

Ne farkeder ki hiç birinde iyi değiliz hırs yok mücadele yok herkes kafasına göre takılıyor

Üçlü ya da dörtlü fark etmez. Sadece bir düzen olsun. Maç içinde sistem değişikliği olmasın. Herkes mevkisini tutacağı adamı bilsin. Okan takım ile o kadar oynuyor ki oyunculara kızamıyorum. Adamlar bile şaşırıyor hangi mevkide oynuyorum diye

Geri
Üst Alt