#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Duyuru

31.12.2009

Takım kaptanımız Ali Turan ve temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerden anladığımıza göre Ali Turan Galatasaray kulübüne gitmek üzere kulübümüzden ayrılmak istemektedir.

Kulübümüz bu durumdaki bir oyuncuyu kamp kadrosunda bulundurmayı uygun görmeyerek Antalya kamp kadrosundan çıkartmıştır.

Kaynak

1-2 sayfa geriye gidip baksan bu haber 87694876 kere verildi. Isıtıp ısıtıp koymasak hani ?

Büyük takım oyuncusu olmadığını düşünüyorum Ali Turan'ın.

kim ne derse desin, defansa bir adam daha alınacaktır.Ve iyi bir yabancı olacaktır.

Oyuncuyu çok ucuza kapattığımız için yabancı oyuncu gelme ihtimali yüksek..

Ali Turan'ın 7-8 maçını izledim,güçlü bir oyuncu,top tekniği iyi değil,Topsuz alanda en az Sevet kadar seri,toplu koşularda Servet'ten daha hızlı,Gökhan Zan'dan daha kaliteli,Servet

'ile eş değer,uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum,bence yararlı olacaktır,ama Rijkaard'ın gözüne girmesi lazım öncelikle.

3 büyükler dışında TSL'de top koşturan en iyi yerli stoperi aldık. Herkes bundan ve transferin şartlarından memnun olmalı bence. Adnan Sezgin'in değimi ile 'nokta atışı' bir transfer oldu.

3 büyükler dışında TSL'de top koşturan en iyi yerli stoperi aldık. Herkes bundan ve transferin şartlarından memnun olmalı bence. Adnan Sezgin'in değimi ile 'nokta atışı' bir transfer oldu.

Önemli olan Rijkaard'ın istemiş olması... Yani umarım bu tür bir transferdir...

Oyuncuyu çok ucuza kapattığımız için yabancı oyuncu gelme ihtimali yüksek..

Gelcek renkdaş. Rijkaard bu adamı istememiş olsa bile alınması gayet doğru. Bedavaya ve tecrübesi belli bir seviyede iyi bir adam. Zan heran sakat ve Servet tek kalıyor o bölgede. Bize devşirme stoper yerine bir Ali Turan ilaç gibidir.

Yabancı ve geriden top çıkarabilen bir adam alınacaktır.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan’ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur.Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz."

Ali Turan Galatasaray'da! - www.fanatik.com.tr

bence en az ibrahim toraman kadar ii bir futbolcu seneye ali turan defansımızn belkemiği olucak buraya yazıyorum

Araba olarak söyleyeyim ''Az yakar,çok kaçar'' !

Yerinde transfer :D

Geri
Üst Alt