#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Şimdi Kayseri yönetimide haklı. Fener ve Beşiktaş gibi sömürülecek iki güzide ekip varken ne diye 125 bin avro'ya bizle anlaşsınlar :)

simdi azize devreye girer ve alir onu 15 milyona :D :D :D

para saçmaya gerek yok bu fiyata ve A takım için düşünülmeyen birini verip alalım yoksa zaten sene sonuna 5 ay var

Aziz Feneri bitiriyor farkında değiller :D

sıcak para sorunları az diye kendilerini borçsuz ve zengin sanıyorlar saçıp duruyorlar bjk daha da beter tabata 8.5 m € yazık çok yazık o paralara ülke ekonomisinede zarar veriyorlar spor bakanı cari açıktaki farktan dert yanıyordu geçenlerde:(

sıcak para sorunları az diye kendilerini borçsuz ve zengin sanıyorlar saçıp duruyorlar bjk daha da beter tabata 8.5 m € yazık çok yazık o paralara ülke ekonomisinede zarar veriyorlar spor bakanı cari açıktaki farktan dert yanıyordu geçenlerde:(

zamanında bizde hatalar yaptığımız için bu adamların tutumsuz ve sorumsuz davranışlarını eleştirmek istemiyorum.

Umarım sonları bize benzerde o dalga geçtikleri günlerimizi daha iyi anlarlar. Stadımız geliyor az kaldı koca Aslan sık dişini.

zamanında bizde hatalar yaptığımız için bu adamların tutumsuz ve sorumsuz davranışlarını eleştirmek istemiyorum.

Umarım sonları bize benzerde o dalga geçtikleri günlerimizi daha iyi anlarlar. Stadımız geliyor az kaldı koca Aslan sık dişini.

evet en son hatırladığım büyük hatamız jardeldi 15e al 3-4 tane saçma sapan oyuncu al hala aklım almıyor bunu nasıl yaptılar işin iyi yanı bu yönetim iyi gidiyor bence helede Rijkaard gelince:)

Yazarın ismini vermek istemiyorum ama fenerli bir yazar. Kendisiyle tanışmışlığım var kendisi dile getirdi. Fener'in ekonomik durumu sanıldığı kadar iyi değil hatta kötüye gidiyor, dedi. Nakit sıkıntıları çok fazla. Ayrıca Fener bizden daha fakir bir kulüp. Sadece nakit olarak bizden iyiler. Birde borçları bizden daha az. Eğer bize ait olan arazileri satarsak ne nakit sıkıntımız kalır, ne de borcumuz kalır.

Neyse..

Umarım Aziz gitmez de fenevden iyice sürünürler.

Nankör bir kulüp fenevbahçe... Herşeyi hakediyor. Bir yerden duymuştum zamanında fenerin ekonomik olarak durumu çok kötüymüş batmaması için Galatasaray nakit sıkıntısını halletmiş... Aynı durum bizim başımıza da geldi. Bunlar ne yaptı çomak sokmaya çalıştılar.

Nankörlüklerinin bedelini ödeyecekler inşallah.

Transfer dönemi 4 ocakta başlıyor,4 ocaktan önce resmen açıklanmaz.

Ali Turan kadro dışı kalmış.Ocak'ta olmasa bile Haziran'da kesin bizde.

söylemedi demeyin bence kayseri ali turan ı satmayacak inatla sezon sonu gelir diyorum

Ya bu Kayseri yonetimi ne yapmaga calisiyor? Yok sozlesmesi olan oyuncuyla gorusemezmisiz de bilmem ne... Sozlesmesinin bitmesine 6 ay kala bir oyuncu baska takimla goruse bilir. Bu hakka sahiptir. Dunyada bir cok boyle transfer oldu. Kaldi ki, Galatasaray size sezon sonunu beklemeden para teklif ediyor oyuncuya karsilik. Ve sisin simdi hallolmasini istiyor. Illa siz guya tilkilik yapip daha cok koparmaga calisacaksiniz. Burada en buyuk gorev futbolcuya dusuyor ki, helal olsun Ali'ye cok iyi durus sergiliyor kendisi. Zamaninda Gokhan Unal baska yurlu davranmisti ama, hic de iyi olmadi onun icin. Bence bize kelmemesi iyi de oldu, keske almak istedigimiz haberleri de yalandir. Insallah bu transfer basariyla sonuclanir. Seyrettigim maclarinda iyi oyununu gordum Ali Turan'in. Insallah bize de faydali olur. Gokhan'dan daha iyi olacagi kesin... :) Ha bu arada Sezer Ozturk'le ilgileniyormuyuz hala?

söylemedi demeyin bence kayseri ali turan ı satmayacak inatla sezon sonu gelir diyorum

Valla bu durumda Ali Turan'in bazi oyuncular gibi kendi fikrinden caymamasi gerek. Zamaninda bazi oyuncular bunun acisini cekti, ozellikle kendi takimindakiler. Amaci Galatasaray'da oynamaksa, bu fikrini sezon sonuna kadar devam ettirmeli.

sezon başında aynısı ufuk transferinde oldu manisa paşa paşa verdi ufuğu kayseride yola gelir

yahu etik falan diyolar bide troisi yi gençlerbirliğinden biz kaçırdık sanki,hem sözleşme bitimine 6 ay kalmış bi oyuncuyla görüşmek çok normaldir

Ha bu arada bazi rakiplerimiz her kez kendisine yakisan oyunculari aliyor demis. :D Ayni adamlar gecen sezon Mehmet Topuz'u cirkefin onde gideni ilan etmistiler. Emre B.yi ise adam sinifinda bile hesap etmiyordular. Tumer Metin'leri vardi birde ama, nedense ucu de takimlarinda oynadi ve ya oynuyor. Acaba, gercekten mi her kes kendine yakisan oyunculari aliyor? :D Insallah bu transfer gerceklesir ve OCAk 4'de Imza atilir.

Geri
Üst Alt