Boracan Başer
Parçalı Üye
- 1 Eylül 2009
- 4.920
- 1
- 288
Cevap: # Ali Turan
Sezon sonu beleşe gelir, haldun açıklama yapar
"Kayseri ile dalga geçtik"
Sezon sonu beleşe gelir, haldun açıklama yapar
"Kayseri ile dalga geçtik"

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Turan da gelirse defansta hiç bir problem kalmaz
Defans
Neill(DR,DC)
Servet(DC)
Emre Aşık(DC)
Ali Turan(DR,DC)
Sabri(DR,MR)
Hakan(DL,DC)
Caner(+)(WBL,ML,AML)
Emre Güngör,Gökhan Zan*(sene sonu giderler,yerine yabancı biri alınır takım uçar)
olur çok iyi olur.
beyler ali turan için adnan polat kayseri başkanıyla el sıkışmış sanırım. yeni stoperimiz hayırlı uğurlu olsun. stoperde rotasyonu çok rahat sağlayabiliriz artık.
hepsi birbirinin benzeri 6 stoper. neyin rotasyonu?
Sabri-----Neill-----Ali Turan-----Caner
Defansımız böyle olmalı.Sezon sonunda Servet iyi paraya satıp,çok iyi bir yabancı fovet almak lazım.
Aslında o dediğin forveti şimdiden almak lazım, Baros'un ne zaman düzeleceği daha belli değil. Bunun daha güçlenmesi, form rurması var bir de.
Ne Ali Turan'ı yahu! Zaten Neill geldi 5 stoper var, daha hala Ali Turan diyorsunuz. Stoper koleksiyonu mu yapacağız?
Sabri-----Neill-----Ali Turan-----Caner
Defansımız böyle olmalı.Sezon sonunda Servet iyi paraya satıp,çok iyi bir yabancı fovet almak lazım.
Ne Ali Turan'ı yahu! Zaten Neill geldi 5 stoper var, daha hala Ali Turan diyorsunuz. Stoper koleksiyonu mu yapacağız?
Benim düşüncem nisan ilk haftasına kadar "tam hazır" olmayacağı.
"baros'un sakatlığı bu kadar uzamasa belki bu konuda ısrarcı olmayabilirdik ama şimdi mecburuz. başka çaremiz yok. biz en kısa sürede çok kaliteli bir golcüyle takımımızı takviye edeceğiz. ikinci yarı herkes bomba gibi bir galatasaray izleyecek.''
adnan polat
kaynak: lig tv
Gelmesin mümkünse..En az 15 defa izledim..Yeteneksizin tekidir..''Dan-dun'' oynamaktan başka birşey yap(a)mayan, sacma sapan işler yapabilecek potansiyelde ve bu potansiyeli rahatlıkla sahada sunabilecek bir futbolcudur..
Galatasaray kadrosuna yakışmıyor böyle isimler, tekrar söylüyorum inşallah bu transfer gercekleşmez..
Türkiyede yabancı sınırlaması olduğunu unutma her futbolcumuz yabancı olamaz şu an için. Bence Türkiyede alınabilecek en iyi futbolculardan birisidir.
Emin olabilirsin alınabilecek en iyi futbolculardan birisi kesinlikle degil, cıplak gozle 2 kez stadta izledim bu kadar yeteneksiz bir ismin bizde işi olmamalı..
Takım arkadası Serdar Kesimal'ı izlemişsindir sanırım Ali Turan'dan kat be kat yetenekli bir isim. Orhan Şam biz nasıl Gençlerbirligi'ne oyuncu veriyorsak onlardan da alabilmeliyiz, bu transfer gerceklesemez mi?.. Ediz ya da Kasımpaşa'daki Barış Başdaş hiç olmadı Çaglar Birinci vs. Bu isimlerin hepsi stoper, Ali Turan'dan daha kaliteli isimler, Caglar haricinde hepsi ondan genç ve Türkler..
Lafım sana degil yanlıs anlama ama transfer taraftarlıgını bırakalım artık, bence bu takıma Neill transferinden sonra stoper transferine gerek kalmamıstır..Dilerim Ali Turan gibi yeteneksiz isimler bizim bu şanlı formamızı giyme fırsatı yakalayamazlar.