#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Sezon sonu beleşe gelir, haldun açıklama yapar

"Kayseri ile dalga geçtik" :D

Ali Turan da gelirse defansta hiç bir problem kalmaz

Defans

Neill(DR,DC)

Servet(DC)

Emre Aşık(DC)

Ali Turan(DR,DC)

Sabri(DR,MR)

Hakan(DL,DC)

Caner(+)(WBL,ML,AML)

Emre Güngör,Gökhan Zan*(sene sonu giderler,yerine yabancı biri alınır takım uçar)

olur çok iyi olur.

+Semih,+murat. Ama katılmadığım bir noktayı belirteyim Emre Güngör sakatlanmazsa ilk onbir oyuncusu olur ve Gökhan gönderilir,Servet iyi bir paraya satılır.

alsak çok iyi olacak bizim için kadro dışı kaldı. var mı daha ötesi.

beyler ali turan için adnan polat kayseri başkanıyla el sıkışmış sanırım. yeni stoperimiz hayırlı uğurlu olsun. stoperde rotasyonu çok rahat sağlayabiliriz artık.

hepsi birbirinin benzeri 6 stoper. neyin rotasyonu?

rotasyondan kastım sakatlık formsuzluk gibi durumlarda topaldan baltadan stoper yaratma durumuna gidiyorduk artık 6 tane nurtopu gibi stoperimiz oldu. değiştir değiştir oynat, hangisi daha iyi oynuyorsa katkı sağlıyorsa onla devam edersin anlamında söyledim.

Sabri-----Neill-----Ali Turan-----Caner

Defansımız böyle olmalı.Sezon sonunda Servet iyi paraya satıp,çok iyi bir yabancı fovet almak lazım.

Defansımız böyle olmalı.Sezon sonunda Servet iyi paraya satıp,çok iyi bir yabancı fovet almak lazım.

Aslında o dediğin forveti şimdiden almak lazım, Baros'un ne zaman düzeleceği daha belli değil. Bunun daha güçlenmesi, form rurması var bir de.

Ne Ali Turan'ı yahu! Zaten Neill geldi 5 stoper var, daha hala Ali Turan diyorsunuz. Stoper koleksiyonu mu yapacağız?

Caner'in savunma özelliği hücum kadar daha iyi değil. H.Balta'dan vazgeçme istersen. Bir tarafı düzeltirken diğer tarafı bozmayalım.:)

Ne Ali Turan'ı yahu! Zaten Neill geldi 5 stoper var, daha hala Ali Turan diyorsunuz. Stoper koleksiyonu mu yapacağız?

Kağıt üzerinde çok stoperimiz var gibi gözüküyor ama G.Zan,E.Güngörden sakatlıkları yüzünden yararlanamıyoruz. E.Aşıkta yaşı belli artık. O yüzden sağlam 3 stoper olması lazım.

Benim düşüncem nisan ilk haftasına kadar "tam hazır" olmayacağı.

Evet, öyle gözüküyor. Ancak iddiasız kaldıktan sonra iyileşmesinin de bir faydası olmaz.

Maliyeti az bir yedek yeter diyordum ancak kaliteli bir forvet takviyesi şart oldu artık.

"baros'un sakatlığı bu kadar uzamasa belki bu konuda ısrarcı olmayabilirdik ama şimdi mecburuz. başka çaremiz yok. biz en kısa sürede çok kaliteli bir golcüyle takımımızı takviye edeceğiz. ikinci yarı herkes bomba gibi bir galatasaray izleyecek.''

adnan polat

kaynak: lig tv

Gelmesin mümkünse..En az 15 defa izledim..Yeteneksizin tekidir..''Dan-dun'' oynamaktan başka birşey yap(a)mayan, sacma sapan işler yapabilecek potansiyelde ve bu potansiyeli rahatlıkla sahada sunabilecek bir futbolcudur..

Galatasaray kadrosuna yakışmıyor böyle isimler, tekrar söylüyorum inşallah bu transfer gercekleşmez..

Gelmesin mümkünse..En az 15 defa izledim..Yeteneksizin tekidir..''Dan-dun'' oynamaktan başka birşey yap(a)mayan, sacma sapan işler yapabilecek potansiyelde ve bu potansiyeli rahatlıkla sahada sunabilecek bir futbolcudur..

Galatasaray kadrosuna yakışmıyor böyle isimler, tekrar söylüyorum inşallah bu transfer gercekleşmez..

Türkiyede yabancı sınırlaması olduğunu unutma her futbolcumuz yabancı olamaz şu an için. Bence Türkiyede alınabilecek en iyi futbolculardan birisidir.

Türkiyede yabancı sınırlaması olduğunu unutma her futbolcumuz yabancı olamaz şu an için. Bence Türkiyede alınabilecek en iyi futbolculardan birisidir.

Emin olabilirsin alınabilecek en iyi futbolculardan birisi kesinlikle degil, cıplak gozle 2 kez stadta izledim bu kadar yeteneksiz bir ismin bizde işi olmamalı..

Takım arkadası Serdar Kesimal'ı izlemişsindir sanırım Ali Turan'dan kat be kat yetenekli bir isim. Orhan Şam biz nasıl Gençlerbirligi'ne oyuncu veriyorsak onlardan da alabilmeliyiz, bu transfer gerceklesemez mi?.. Ediz ya da Kasımpaşa'daki Barış Başdaş hiç olmadı Çaglar Birinci vs. Bu isimlerin hepsi stoper, Ali Turan'dan daha kaliteli isimler, Caglar haricinde hepsi ondan genç ve Türkler..

Lafım sana degil yanlıs anlama ama transfer taraftarlıgını bırakalım artık, bence bu takıma Neill transferinden sonra stoper transferine gerek kalmamıstır..Dilerim Ali Turan gibi yeteneksiz isimler bizim bu şanlı formamızı giyme fırsatı yakalayamazlar.

Emin olabilirsin alınabilecek en iyi futbolculardan birisi kesinlikle degil, cıplak gozle 2 kez stadta izledim bu kadar yeteneksiz bir ismin bizde işi olmamalı..

Takım arkadası Serdar Kesimal'ı izlemişsindir sanırım Ali Turan'dan kat be kat yetenekli bir isim. Orhan Şam biz nasıl Gençlerbirligi'ne oyuncu veriyorsak onlardan da alabilmeliyiz, bu transfer gerceklesemez mi?.. Ediz ya da Kasımpaşa'daki Barış Başdaş hiç olmadı Çaglar Birinci vs. Bu isimlerin hepsi stoper, Ali Turan'dan daha kaliteli isimler, Caglar haricinde hepsi ondan genç ve Türkler..

Lafım sana degil yanlıs anlama ama transfer taraftarlıgını bırakalım artık, bence bu takıma Neill transferinden sonra stoper transferine gerek kalmamıstır..Dilerim Ali Turan gibi yeteneksiz isimler bizim bu şanlı formamızı giyme fırsatı yakalayamazlar.

Bana kalırsa Ali Turan alınırsa bile sonraki sezonlar düşünülerek alınacak. Yani Servet satılabilir, Emre Güngör gönderilebilir, Gökhan'ın talibi çıkarsa satılabilir, Emre Aşık belki maksimum 1 sene daha oynar. Sezon sonunda bedavaya gelmesi daha mantıklı gibi ama bu kadar rest durumları olduktan sonra cüzi bir ücrete şimdiden alınabilir çocuğun zor bir 4-5 ay geçirmemesi için. Çünkü bu 4-5 ay stresli geçerse sonraki sezon göstereceği performans da kötü etkilenebilir.

Ben transfer döneminin son günlerinde Ali'yi kadromuza katacağımıza inanıyorum.

Geri
Üst Alt