#4 Ali Turan

Cevap: Ali Turan'a Ağır Ceza

@Sevgili Ali Turan,

İyi bir Galatasaray 'lısın ve Galatasaray 'da başarılı olacaksın. Bundan şüphem yok. Bu Galatasaray 'lı duruşunu da gönülden alkışlıyorum.

4 aylık sürede Allah sana sabır ve gelen baskılarla başa çıkabilme gücü versin.

Keşke Kayseri yönetimi bu derece paragöz olmasaydı ve senin üzerinden para kazanabilmiş olsaydı. Ama maalesef olmadı. Kendilerinin G.Birliği 'nden Troisi 'ye yaptığı şeyi görmezden gelip, bize laf atmaları, gözlerini para hırsının ne kadar bürüdüğü ile açıklanabilir. Bu yüzden kelamlarını fazlaca kaale almaya da gerek yok.

Özetle: Parçalıda seni görmemiz için 4 ay kaldı. :)

İşte Galatasaraylılık duruşu budur. Ama 4 ay oynayamayacak olmasına çok üzüldüm. :(

Son 4 ay oynamasa yine iyi resmen Aliye zulüm yapacaklar, 4 aylık süreçte. Ama Galatasaray taraftarı seni en güzel şekilde bağrına basacaktır. 40 yıllık Galatasaraylı gibi.

@sevgili ali turan,

iyi bir galatasaray 'lısın ve galatasaray 'da başarılı olacaksın. Bundan şüphem yok. Bu galatasaray 'lı duruşunu da gönülden alkışlıyorum.

4 aylık sürede allah sana sabır ve gelen baskılarla başa çıkabilme gücü versin.

Keşke kayseri yönetimi bu derece paragöz olmasaydı ve senin üzerinden para kazanabilmiş olsaydı. Ama maalesef olmadı. Kendilerinin g.birliği 'nden troisi 'ye yaptığı şeyi görmezden gelip, bize laf atmaları, gözlerini para hırsının ne kadar bürüdüğü ile açıklanabilir. Bu yüzden kelamlarını fazlaca kaale almaya da gerek yok.

özetle: Parçalıda seni görmemiz için 4 ay kaldı. :)

:005::005:

bekliyoruz seni ali turan

ne kadar Galatasarayli oldugunu gösterdin bize

parcalayi giyeceksin az kaldi

Bu adama ulaşabileceğimiz bir adresi veya telefon numarası yok mudur yahu,şunu ciddi bir olay hâline getirip Ali'ye " yalnız değilsin " mesajı vermemiz lazım.

Gelsin bizde idmana çıksın ne gerek var Kayseri ye :D

Ali Turan verdiği sözün arkasında durdu şimdiye kadar.Helal olsun.4 ay süren sakatlık geçirmiş gibi düşünsün,sayılı gün geçer nasıl olsa...:)

Bu adama ulaşabileceğimiz bir adresi veya telefon numarası yok mudur yahu,şunu ciddi bir olay hâline getirip Ali'ye " yalnız değilsin " mesajı vermemiz lazım.

M.Akif Dede bu sayfadan çıktı alsın, tesislere bıraksın. :)

Kayseriyi kınıyorum. Fifaya gitse bir sonuç çıkar mı acaba? Sonuçta sözleşmesi bitmeye yakın oyuncu başka klüple anlaşabilir.:(

kayserisporun yaptığı düpedüz şerefsizliktir oyuncularımızın haftasonu Ali Turan için oynayıp maçı kazanmaları gerekir.

Şu kayseriye sağlam kapak atmamız lazım

Makakula denilen adamları var bunların, ve bunalarda kiralik olarak oynuyo, adamı ayartsak süper olur bonservisini alalım sonra kayseri orta g.t gibi kalsın :D

Ali Turan sabrını yitirme. İnan 4 ay sonra hastası olduğun armaya kavuşacaksın.

Kayresiri kınıyorum ve Ali Turan'a Allah sabır versin 4 ay kaldı az dişini sıksın yapılabilecek bi şey yok.

Ne biçim bi klub bu ya kaptanına boyle bırseyı yakıstırıyor.

Ali Turan ' a Büyük Galatasaray taraftarı kimseye çıkmadığı kadar sahip çıkmalıdır...O bu forma aşkına neşeri göze alabileceğini ispatladı bizlerinde şimdi onu ne kadar çok sevdiğimizi ispatlamamız lazım...Kendisine ulaşabileceğimiz bir adres bulunursa çok güzel olur ne bileyim face gibi twitter gibi..

Geri
Üst Alt