Cevap: # Ali Turan
Ali Turan Cim Bom'a çok yakın
Turkcell Süper Lig'de ikinci yarıya bir stoper, bir de santrfor transfer ederek girmek isteyen Galatasaray, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Sarı - Kırmızılıların Kayserispor'un kaptanı Ali Turan'la el sıkıştıkları, kulübüyle de anlaşmaları halinde sözleşme imzalayacakları belirtildi. Stoper ve sağbek oynayabilen 26 yaşındaki futbolcunun Kayserispor'la sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Galatasaraylı yöneticilerin Ali Turan'ı bir miktar bonservis bedeli ve futbolcu karşılığında ligin ikinci yarısı başlamadan kadrolarına katmak istedikleri ifade edildi.
Galatasaraylı yöneticiler, forvet konusundaki temaslarını da sürdürüyor. Listede yerli ve yabancı adaylar olduğu belirtilirken, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Kısa sürede noktayı koymaya çalışıyoruz. Ancak son günlerde sık sık ortaya atılan Gökhan Ünal konusu gerçek değil. Biz bu futbolcuyla ilgilenmiyoruz" dedi.
Bu arada kendisine ait internet sitesinden açıklama yapan Barış Özbek, ligde ilk yarının değerlendirmesini yaparken, ikinci yarı için de iddialı mesajlar verdi. Sezona yedek başladığını hatırlatan Barış, "Bu beni üzdü. Ancak pes etmedim. Çok çalıştım, bunun karşılığını da aldım. Burası Galatasaray, tabi ki yedek kalabilirim. Ama yedek kalıyorsam mutlaka hata bendedir diye düşünür ve hatamı bulup düzeltmeye çalışırım. Hocamın isteklerini eksiksiz yerine getirmeye çalışıyorum o da bunu görüyor.Ben çok ama çok çalışmaya, forma için savaşmaya devam edeceğim. Bu savaştan Galatasaray karlı çıkacak ve sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Bundan emin olun ve bize güvenin. Eksiklerimizi giderip, ikinci yarıda daha da iyi bir takımla sahada olacağız'' dedi.
Baros'un sakatlanmasının takımı etkilediğini belirten genç futbolcu, "Avrupa'daki başarılarımıza, Türkiye Kupası'nda da iyi başlamamıza rağmen Turkcell Süper Ligi`nde çok şanssız puanlar kaybettik ve bu bizi ikinciliğe düşürdü. Kötü bir konumda değiliz ama yine de bunun için üzgünüz. Kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik, artık puan kaybına tahammülümüz yok. İkinci yarı yine fırtına gibi bir Galatasaray bekliyor tüm futbolseverleri. Bundan emin olabilisiniz'' ifadelerini kullandı.
Kaynak: Lig TV