#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Sağ bek için teknik olarak düşük seviyede. Aynı zamanda ağır adam. İlerleyen dönemler ne gösterir beilemem ama bek olarak düşünmüyorum ben, Rijj'in yerinde olsaydım yani. ;)

Santos belini kırdı düştü kalktı vurdu gol yaptı bizim Ali Turan etkisiz eleman gibi. Bir maçla oyuncuyu asmayalım yinede. Formsuz, maç eksiği var diyelim.

Santos belini kırdı düştü kalktı vurdu gol yaptı bizim Ali Turan etkisiz eleman gibi. Bir maçla oyuncuyu asmayalım yinede. Formsuz, maç eksiği var diyelim.

Oraya fazla takılmamak lazım dünyanın her futbolcusu çalım yiyebilir ki Santos o tarz çalımlarda zaten çok iyi.Ali turanın bek performansı ölçü olmamalı.

galatasaray 'ın ortasahadan daha önemli eksiği bekleri oldu bu maçta. Ali Turan kötü üzeri kötüydü. Biraz kesiciliği var onun dışında top tekniği, pas yeteneği falan çok sırıttı. Rijkaard deliye döndü Ali Turan her saçma hareketinde. En sonunda tercümanını hırpaladı ve ne yapması gerektiğini anlattı.

Kesinlikle bek oynamamalı.U.uçarı satma yanlışlığımızıda anlamışınızdır umarım.

Sağ bek değil zaten bu adam,Servetin yerine cuk oturur stoperde ama Rijkaard sabrinin sakat olmadığı maçlarda bile sağbekde oynattı.Alternatifi olmadığından dolayı sanırım.

Stoper olarak iyi katkı verir.Kendisi stoperdir.Sabri'yi yedkeleyecek adam bulamayan ve eldeki adamı gönderen yönetime sallamak lazım.Ali stoperde iyi oynar.Bana göre Servet'i de kesebilir ilerde.

herkes gibi kötüydü ataklara hiç destek veremedi yerini yadırgamasının etkisi var taabii

Abi ben de şunu anlamıyorum. Burada herkes Ali sağ bek değil zaten stoper, yazmış. O bölgede ondan verim beklemiyordum diye de belirtmiş. Pekala bu takımın teknik direktörü, yardımcısı bunu görmüyor bilmiyor mu, takımda başka sağ bek oynayacak adam yok değil. Serkan Kurtuluş var, ha diyceksin ki yererli değil, o zaman Uğur'u neden sattırdın? Ya Ali Turan'ın yeterli olmadığını bilmiyorsun hoca olarak bu çok kötü, ya da bile bile diğer alternatifleri gözardı ederek oynatıyorsun bu daha da kötü.

Abi ben de şunu anlamıyorum. Burada herkes Ali sağ bek değil zaten stoper, yazmış. O bölgede ondan verim beklemiyordum diye de belirtmiş. Pekala bu takımın teknik direktörü, yardımcısı bunu görmüyor bilmiyor mu, takımda başka sağ bek oynayacak adam yok değil. Serkan Kurtuluş var, ha diyceksin ki yererli değil, o zaman Uğur'u neden sattırdın? Ya Ali Turan'ın yeterli olmadığını bilmiyorsun hoca olarak bu çok kötü, ya da bile bile diğer alternatifleri gözardı ederek oynatıyorsun bu daha da kötü.

Ali Turan'ı biz tanıyoruz Turk futbol kamuoyu tanıyor ama Rijkaard-Neeskens tanımıyordur. Milli olmayan Turk oyuncuları dunya futbolu pek bilmez takip etmez. Rijkaard'a denmiştir bu adam sagbek de oynayabiliyor diye oynatmıştır.

Kayseri'de de sag bek oynamadı ki genelde. Durmuş ya da Eren oynardı kanatta. Birkaç maç idareten oynadı A.Turan bekte hepsi bu.

Yerini yadırgamasını geçin bi kere.. Doğru düzgün pas vermesini de mi bilmiyor bu adam? Pas vermeyide mi yadırgıyor?

Ali Turan'ı biz tanıyoruz Turk futbol kamuoyu tanıyor ama Rijkaard-Neeskens tanımıyordur. Milli olmayan Turk oyuncuları dunya futbolu pek bilmez takip etmez. Rijkaard'a denmiştir bu adam sagbek de oynayabiliyor diye oynatmıştır.

Kayseri'de de sag bek oynamadı ki genelde. Durmuş ya da Eren oynardı kanatta. Birkaç maç idareten oynadı A.Turan bekte hepsi bu.

Nasıl tanımıyor arkadaşım, böyle bir mazeret olabilir mi ya? Sen Galatasaray takımının hocası olacaksın, o kadar yardımcıların, antrenörlerin, scoutların olacak, elinde onun maçlarını izlemek, izlettirmek için o kadar teknik döküman olacak, ve oyuncuyla beraber geçen sezonun sonlarından itibaren antrenman yapacaksın, hazırlık maçları, antrenman maçları yapacaksın ve oyuncunu tanımayacaksın. Buna özrü kabahatinden büyük derler.

Ali Turan transferinin ilk basliginda ben ve bir kac arkadas yazmistik metelik etmeyecegini.

Adam stoper be stoper ne bekliyordunuz sağ bekte S.Ramos kesilmesini mi ? Sizi anlamak gerçekten çok güç.

Seviyorum bu forumu herkes bir mac kotu oynadi diye sallamaya basladi yine :) . Moral bozuklugundan insanlar nereye sallayacagini sasiriyor ...

Geri
Üst Alt