#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Her pozisyonda çalım yedi, hep hatalı pozisyon aldı. Bu futbol yapısıyla kesinlikle oynayamaz.

Sağbek oynayamıyor dendi doğrudur. Ancak Karabük maçında da stoperde madara olmuştu. Kesinlikle Galatasaray kalibresinde bir adam değil.

Bu takımda oynamak çok kolay oldu arkadaş beni üzen bu.Vasat altı adamlar bile rahatlıkla forma giyiyor ve buna mecbur bırakılıyor.Üzülüyorum.

Tita'nin bunu maymun ettigi pozisyondan sonra görüntüye geldiginde küfür ettigi cok bariz anlasildi.:)

Stoperde de sağbekte de oynayamıyorsun.

Bedava diye aldık seni. Gökhan Zan ve Serdar Özkan gibi.

Bizim takımda oynayacak kalitede bir oyuncu değilsin ALi.

Karakterli adam dedik. 6 ay kadro dışı kaldın. O arada ne olduysa stoperliği unutmuşsun. Defans yapmaktan acizsin resmen. Derhal gönderilmeli bu adam.

çok çok kötü ya galatasarayın oyuncusu değil...

Karakterli adam dedik. 6 ay kadro dışı kaldın. O arada ne olduysa stoperliği unutmuşsun. Defans yapmaktan acizsin resmen. Derhal gönderilmeli bu adam.

Renktaş şu 6 ay bekleme işide tamamen fasafiso. Sanki fedakarlık yapmış gibi gösteriliyor. Kayseri'de 300.000 dolara oynuyorken, bizde en az 1 milyona oynuyordur. Bunun adı fedakarlık falan değil. Fener veya Bjk'da ilgilenseydi onlar içinde beklerdi o kadar. Galatasaray aşkından değil yani.

Renktaş şu 6 ay bekleme işide tamamen fasafiso. Sanki fedakarlık yapmış gibi gösteriliyor. Kayseri'de 300.000 dolara oynuyorken, bizde en az 1 milyona oynuyordur. Bunun adı fedakarlık falan değil. Fener veya Bjk'da ilgilenseydi onlar içinde beklerdi o kadar. Galatasaray aşkından değil yani.

Kadrodışı kalmayı göze almak kolay iş değil ama. Bu adam bu kadar kötü değildi arkadaş. Geçen sene ilk yarının altın karmasındaydı ve iyi de oynuyordu.

Oyunda kaldığı sayılı dakikalar içinde yine her zamanki gibi birşey yapmadı. Bir pozisyonda Tiya çok fena çalım taktı Ali'ye.

Ellerinle defans yapiyor, yazik ya.

Dün kendi kendime dedim ki futbolcu değil bu.

Ama acele etmemek lazım. Stumpf geldiğinde de böyle demiştim. Bazen sonradan performas gösterir futbolcular.

Yine de çok ama çok kolay çalım yedi dün. Herkes geçti. Hep yannış yer tuttu. Bilmiyorum toparlar mı... Umarım toparlar. Çünkü buraya gelmek için yaptığı fedakarlık başarıyı hakediyor.

Stoper adamı bek oynatıyoruz ondan sonra pozisyon hatası yapıyor diye eleştiriyoruz

Stoperdede oynadı karabukte anlamıyorum ne oldu A.turana anlayamadım...

ali turan stoperdir onu bek diye oynatmaları büyük hata neill i bek e çekseler daha yararlı olur

Bizde bi fedakarlık yapıp yıllık ücretini ödeyip kayseriyemi yollasak üzülüyorum bu adama sövmeye ama cok tahrik ediyo elimde degil:(

Geri
Üst Alt