#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Pozisyon bilgisi sıfır bir bek oyuncusu için keza golde o ofsaytı bozması gerçekten çok büyük hataydı. Mümkünse bir daha sağ bek oynamasın.

Golu gectim tita neler yaptı öyle ya bildigin tecavüz etti yani

Orası da var aga. Bir tane topu alamadı, bir ara tekme tokat dalacak sandım.

Dikkat et ali turan girdikten sonra antalyanın butun posizyonları onun hatasından kaynaklandı bi tane topu tam yaya indirdi adam kötü vurdu ofsaytı bozdu sag taraftan tita 2 tane golluk posizyona girdi girditti ve dahası sezon basından beri hatalarını saymıyorum bile inanılmaz kötü oynuyor evet adamlıgına saygımız var ama böyle gitmez bu iş zaten sunun bi ortasını bulamadık anasını satıyım lincoln gibi topcu görmedi bu ülke son yıllarda ama adamda karakter yok sabri adam gibi adam harbi GSli ama yetenek yok sunun bi ortasını bulsak yine avrupa sampiyonu olcak herhalde:)

Hagi'nin oyun tarzında iyi bir stoper alternatifi olabilir, ancak elleriyle savunma yapmak yerine Kayseri'deyken yaptığı yatarak müdahaleleri tercih etse bu kadar çok tepki almaz

Hagi'nin oyun tarzında iyi bir stoper alternatifi olabilir, ancak elleriyle savunma yapmak yerine Kayseri'deyken yaptığı yatarak müdahaleleri tercih etse bu kadar çok tepki almaz

Her pozisyon faul olsun,duran toptan zaten basit gol yiyoruz,davetiye çıkarırız,Ocak'ta ilk şutlanması gereken isimlerden Ali Turan,Galatasaray forması bu kadar ayağa düşmemeli,paftan bir genç çocuk oynasa daha iyi..

Her pozisyon faul olsun,duran toptan zaten basit gol yiyoruz,davetiye çıkarırız,Ocak'ta ilk şutlanması gereken isimlerden Ali Turan,Galatasaray forması bu kadar ayağa düşmemeli,paftan bir genç çocuk oynasa daha iyi..

Geldiğinden beri oynadığı gibi oynayacaksa tabii ki yol verilsin, ben düzelmesi ihtimali dahilinde iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyorum en azından Gökhan Zan gibi değil

Hakkaten SerdaR'ı tekmelediği an sinir oldum.Gitmesi gerekiyor hem de acilen.

Bu saatten sonra bu takımda sağ bek oynamasın Allah rızası için.

Kewell, Ali, Zan artık kesinlikle ölmüş adamlar.Bir şekilde sezon sonunda ikisinden kurtulup birisiyle süper bir vedalaşma yapmalıyız.

Üstüne para verilip yollansa üzülmem

Kayseri usuyormus Ali reis

Bu futbolcuysa vay benim halime, keşke bende futbolcu olsaydım.

Geri
Üst Alt