#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Hayırlı olsun,İyi transfer.

125bin avroya süper olmuş gerçekten. Yine ince iş. Acaba A2'den kimi verdik.:)

Hayırlı olsun Ali Turan... Umarım bizi Servet'ten kurtarabilirsin.

Galatasaray'a hoşgeldin...

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin Euro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.''

demekki hurmacı karaktersiz bir adam yalan söylemek alışkanlık yapmış

Hayırlı olsun.

Serdar Eylik değildir umarım...

Ali TURAN klubümüze ve camiamıza hayırlı olsun. Kayserispor ile "adam kaçırmadan" etik değerlere uygun olarak yapılan bu transferden dolayı yönetimimizi tebrik ederim.

Ayrıca, anlaşıldığı gibi Galatasarayımıza zorluk çıkarmayan Kayserispor yönetiminede teşekkürler.

Umarım defansımıza yararlı olacaktır bu oyuncu ve kendisini kısa sürede milli forma ile devamlı göreceğiz.

Hayırlı olsun.

Transfermarkt.de fiyatı bile €2.5m'yken nasıl €125.000'e aldık anlamadım...

Hayırlı uğurlu olsun Türk karakterine uygun gazı aldıgı zaman tam manasıyla mükemmel oynayan yeni bir oyuncumuz daha oldu.

Bu transfer ve ücret birşeyi ortaya koydu,

Kayseri ile Galatasarayımız arası gerçekten iyi. Sessizce, kurallar uygun ve iyi fiyata bir transfer oldu bu. TOPuz'a verilen milyon dolarlara bir vatandaş olarak yazık bir taraftar olarak bariz kazık diyorum.

Para çok komik geldi bana.Herhalde sezon sonu bedavaya gideceğine en azından azda olsa para kazanalım demişler.Ama hakkaten çok az para :o

her şey tamamda bizim resmi site niye açıklama yapmıyor ne alparslan nede bu...

bbaşkalarından duyunca tadı olmuo resmi siteyi açıp ilk orda görmenin hazzı bi başka...

Geri
Üst Alt