#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Kayseri'liler ticari zekalarıyla övünür, bu yüzden bu tür kayıplarda çok bozulurlar. Alın size bir fıkra, ortam yumuşasın :)

Çocuk babasından 500 TL ister. Babası da;

Ne 400TL mı? Ne yapacaksın 300TL 'yı. 200TL neyine yetmiyor, al sana 100TL deyip cebinden çıkarıp 50TL verir.

Çocuk; "teşekkür ederim babacığım benim ihtiyacım zaten 50TL ydı" der.

Baba da; "Vay eşşoğlu eşşek, demek ki sahte para vermemiş olsam, beni kandıracakmışsın" der.

Abi bu süperdi ya iyi geldi gerçekten :D:D:D:D

Kayseri'liler ticari zekalarıyla övünür, bu yüzden bu tür kayıplarda çok bozulurlar. Alın size bir fıkra, ortam yumuşasın :)

Çocuk babasından 500 TL ister. Babası da;

Ne 400TL mı? Ne yapacaksın 300TL 'yı. 200TL neyine yetmiyor, al sana 100TL deyip cebinden çıkarıp 50TL verir.

Çocuk; "teşekkür ederim babacığım benim ihtiyacım zaten 50TL ydı" der.

Baba da; "Vay eşşoğlu eşşek, demek ki sahte para vermemiş olsam, beni kandıracakmışsın" der.

:D

Bu zekayı sadece çakallıkta kullanıyorlar

Süleyman , kışın yediğin hurmalar yazın .ıçını tırmalar ona göre

Aman be, gelmiyorsa gelmesin.

Biz GALATASARAY'iz. Kayseri'den bize ne ..

Acaba olası bir Orhan Şam + Mustafa Pektemek transferi sebebiyle mi ağırdan alıyoruz bu işi diye düşündüm bi an malum Alparslanı verdik gençlere. Acaba?

Ne yalan söyleyeyim aslında çok da istemiyorum Ali Turan'ın gelmesini.Bence daha Avrupai bi yabancı stoper ki bence Fransa'dan birini almalıyız.Ha illa Türk alacaksak da bence Kayserispordaki Eren Güngör daha iyi bir stoper.

Ne yalan söyleyeyim aslında çok da istemiyorum Ali Turan'ın gelmesini.Bence daha Avrupai bi yabancı stoper ki bence Fransa'dan birini almalıyız.Ha illa Türk alacaksak da bence Kayserispordaki Eren Güngör daha iyi bir stoper.

Sezon ortasında öyle oyuncuları malesef bulamazsınız kolay kolay

Ali Turan ın bu paraya gelmesi çok iyi olur. Ama bizim hedefimiz Uefa, defanstaki bu sorunumuzu Ali Turan çözemez...

Doğru diyorsun renkdaş yabancı stoper şart yerli bir isimle çözülmez bu sorun. Ali'yi de sezon sonu alırız.

Devre arasında iyi bir oyuncu almak tabi ki de zor ama Emre Güngör,Barusso gibi bir oyncu alıp da tam olarak işimize yaramayacaksa da almamak daha hayırlı bence.Ahmet ben de öyle düşünüyorum işte.Ali ile çözülecek iş değil bence.Ha alacaksak da sadece Türkiye de işimize yarayabilir.Avrupa için daha kaliteli bir oyuncu lazım diyorum ben.

Ali Turan ın bu paraya gelmesi çok iyi olur. Ama bizim hedefimiz Uefa, defanstaki bu sorunumuzu Ali Turan çözemez...

iyi bir yedek olur belki servet gibi olursa servet gittiğinde onun yerini doldurur diye düşündük yoksa bizim aradığımız stoper değil biz transfer istediğimizi için istiyoruz işin özeti bu

Devre arasında iyi bir oyuncu almak tabi ki de zor ama Emre Güngör,Barusso gibi bir oyncu alıp da tam olarak işimize yaramayacaksa da almamak daha hayırlı bence.

Emre yarardı da işte malum dünyada linderoth sendromu denen hastalığa yakalandı müzmin sakat :asd:

Ne üğraşıyoruz anlamadım ki?

Yıllık ucreti ne olcakki bu adamın da 125 artı genç oyuncu veriyoruz?basalım parayı alalım madem ihtiyaç var madem T.d istiyor?

Böyle hareketlerle büyük takımlar oyalanmaz..

Kaliteli bir yabancı stoper lazım bize.Ali Turan ile falan olmaz bu iş.Klübün şark kurnazı Kayserispor yönetimine para kaptırmasını da istemiyorum ayrıca.

bu transferden kayseri para kazanmasın seneye oyuncuyu beleşe alalım

Ali Turan Kayseri'yi karıştırdı!

Kayserispor ile Galatasaray arasında yaşanan Ali Turan krizi, Süleyman Hurma'nın açıklamalarıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı!.. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi'ne telefonla katılan Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma, kulüp basın sözcüsü Yücel Şahin'in "Galatasaray'la anlaştık" açıklamasına karşın "Bana gelen böyle bir bilgi yok" dedi.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Ali Turan Kayseri'yi karıştırdı!

Geri
Üst Alt