#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

news_manset_resim_dm_AliTuran002.jpg

Görüşme odasına!

Kayserispor'da, Galatarasay ile anlaşan kaptan Ali Turan ile ilgili tartışmalar sürüyor. Kayserispor, sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşülmesinin etik olmadığını savunarak Galatasaray'a tepki gösteriyor. Ayrıca, halen Galatasaray yönetiminden Kayserispor'a Ali Turan için teklif gelmediği öğrenildi.

SALI GÜNÜ GÖRÜŞÜLECEK!

Daha önce takımda yıldızı parlayan Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a, Mehmet Topuz'un da Fenerbahçe'ye transferi öncesi tartışmaların odağında kalan Kayserispor, bu kez aynı sorunları yaşamamak için temkinli olmaya çalışıyor.

Ancak, bu konuda yapılan açıklamalar da kafaları karıştırıyor. Kayserispor yönetiminden Ali Turan'ın kadro dışı bırakıldığı ve Antalya kampına alınmayacağı yönündeki açıklamanın ardından, Galatasaray ile Kayserispor'un anlaştığı açıklaması yapılmıştı. Bu konuda tartışmalar ve belirsizlik sürerken, iki kulüp arasında anlaşmanın olmadığı kaydedildi. İki kulüp yöneticilerinin salı günü bu konuyu görüşeceği ve tartışmaların masaya yatırılacağı öğrenildi.

ANTALYA KAMPI

Öte yandan Kayserispor'un ikinci devre hazırlıklarını yapacağı Antalya kampı bugün başlıyor. Ali Turan tartışmalarının gölgesinde başlayan kamp için futbolcular bugün Antalya Belek'teki Glorya Golf Oteli'nde toplanmaya başladı. 15 gün sürecek kamp çalışmalarının yarın start alacağı, yerli ve yabancı tüm futbolcuların kampa tam kadro katılacağı belirtildi.

Ligtv.com.tr - Haber - Görüşme odasına!

Ya ne Ali Turan'mış arkadaş Coloccini gibi bir adam varken ve yabancı kontenjanı da dolu değilken ne Ali Turan'ı bu adamı istemiyorum çok balon bir adam.

Servet'in yanına zorunluluktan Hakan Balta'yı koyuyoruz..Dğer stoperlerin hepsi 1 maç varken diğerinde yoklar. En azından sırıtmaz defansta..

"Galatasaray ile dalga geçtim"

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Faruk Aydemir / Kayseri

02.01.2010

Kaynak : Sporx.com

Dalga geçmismis. Kim oluyorsunda dalga geçiyorsun. Asil bizim sana geçirecek çok seyimiz var..

Al sana dalga:

Galatasaray:4-Kayserispor:1

Konuyla cok alakasız olacak ama ;Bazı üyelerimize profil mesajlarına mesaj bıraktım tembellik etmeyip lütfen bana geri dönsünler.Cok zor bir şey istemiyorum

Bence otomatik değiştirin bütün isimleri. Zaten doğru olan sizin dediğiniz şekilde yazılması isimlerin..Kimse de şikayet etmez bu durumdan..

Konuyla cok alakasız olacak ama ;Bazı üyelerimize profil mesajlarına mesaj bıraktım tembellik etmeyip lütfen bana geri dönsünler.Cok zor bir şey istemiyorum

Yav ben bile psikolojik olarak etkilenip bildirim mesajı olmadığı halde profilime baktım bunlar nasıl geceden beri bakmıyor?

Yav ben bile psikolojik olarak etkilenip bildirim mesajı olmadığı halde profilime baktım bunlar nasıl geceden beri bakmıyor?

Cok özür diliyorum konuyu bölüyorum sürekli ama en az 50 kişiye mesaj attıgım ve takip etmesi zor oldugu için araya giriyorum.Duyuru yazsam orayı da tınlayacaklarını zannetmiyorum.

2. Topuz vakası!

Sezon başında Fenerbahçe Kayserispor ile anlaşmış ama Mehmet Topuz da Beşiktaş ile el sıkışmıştı !.. Aynı durum bu kez de Kayserispor'un şimdiki kaptanı Ali Turan'da ortaya çıktı !.. Galatasaray Ali Turan ile el sıkıştı ama başarılı oyuncu için Ankaragücü'nün de devreye girdiği ve Kayserispor ile anlaştığı ortaya çıktı !..

Başkent temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biten savunma oyuncusu için astronomik bir teklif yaptığı, Kayserispor'un da bunu kabul ettiği belirtildi. Kayserisporlu yöneticilerin Ankaragücü'ne "Ali Turan'la anlaşırsanız bu transfer bitmiştir" dedikleri bildirildi.

Bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Ali Turan'la anlaşan Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in de Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'yı aradığı öğrenildi. Hurma'nın "Biz Ankaragücü'ne söz verdik. Eğer Ali Turan'ı ikna edemezlerse o zaman sizinle görüşürüz. Salı gününe kadar bekleyin" dediği ifade edildi.

Kayserispor'un Ankaragücü'nün teklifinden daha düşük bir öneri gelmesi halinde Ali Turan'ı Galatasaray'a vermeyeceği açıklandı. Şu anda kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın iki kulübe de gitmemesi halinde sezonu PAF takımıyla çalışarak tamamlayacağı, ardından da sözleşmesi bittiği için serbest kalacağı belirtildi

2. Topuz vakası!

Sezon başında Fenerbahçe Kayserispor ile anlaşmış ama Mehmet Topuz da Beşiktaş ile el sıkışmıştı !.. Aynı durum bu kez de Kayserispor'un şimdiki kaptanı Ali Turan'da ortaya çıktı !.. Galatasaray Ali Turan ile el sıkıştı ama başarılı oyuncu için Ankaragücü'nün de devreye girdiği ve Kayserispor ile anlaştığı ortaya çıktı !..

Başkent temsilcisinin sezon sonunda sözleşmesi biten savunma oyuncusu için astronomik bir teklif yaptığı, Kayserispor'un da bunu kabul ettiği belirtildi. Kayserisporlu yöneticilerin Ankaragücü'ne "Ali Turan'la anlaşırsanız bu transfer bitmiştir" dedikleri bildirildi.

Bu gelişmeler yaşanırken, daha önce Ali Turan'la anlaşan Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in de Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'yı aradığı öğrenildi. Hurma'nın "Biz Ankaragücü'ne söz verdik. Eğer Ali Turan'ı ikna edemezlerse o zaman sizinle görüşürüz. Salı gününe kadar bekleyin" dediği ifade edildi.

Kayserispor'un Ankaragücü'nün teklifinden daha düşük bir öneri gelmesi halinde Ali Turan'ı Galatasaray'a vermeyeceği açıklandı. Şu anda kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın iki kulübe de gitmemesi halinde sezonu PAF takımıyla çalışarak tamamlayacağı, ardından da sözleşmesi bittiği için serbest kalacağı belirtildi.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - 2. Topuz vakası!

Kayseri sasirdi ne yapcagini, Ali Turan eger GS'ye gelmek istiyorsa, bu oyunlara kanmamali.

Yav bu dingiller Ali'nin bizim için çok önemli olduğunu mu düşünüyorlar?Nispet yaparcasına gitmiş A.Gücü'ne vermişler.Ali'de maldı zaten kendini Avrupa'da göstereceği takım yerine küme düşmeye oynayan takıma gidecek.

Rahat olun sene sonu icin anlasildi. Sene sonu bedavaya aldigimizde dalgayi gostercez onlara :D

ali ankaragücü ne gitmeyecek,dalga kime girer görürüz sonra

Geri
Üst Alt