#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Ali Turan'da mutlu son!

Cimbom, yılan hikâyesine dönen transfer için Kayserispor la uzlaştı.

Kayserispor ile Galatasaray arasında problemyaratan Ali Turan transferinde nihayet anlaşma sağlandı. Sezon sonunda serbest kalacak olan Ali Turan’a imza attıran Galatasaray, 2 hafta önce Kayserispor’un kapısını çalmış, ancak 6 4ay için 1.5milyon Euro bonservis istenmesi üzerine görüşmeler çıkmaza girmişti. Galatasaray 500 bin Euro önermiş, ancak Kayserispor kanadı bu rakamı kabul etmemişti. Bu süreçte Ali Turan kadro dışı bırakılmış, tecrübeli savunma oyuncusu kendisine talip olan Ankaragücü ve Trabzonspor’un teklifini “G.Saray’a sözüm var” diyerek geri çevirmişti.

Kulüpler Birliği’nin son toplantısında Kayserispor Başkanı RecepMamur’un “Lucas Neill’e para var, Ali Turan’a yok” siteminde bulunmasının ardından “Sizi arayacağımbaşkan” diyen Adnan Polat, dün telefona sarıldı. Polat 500 bin Euro’luk teklifi 700 bin Euro’ya çıkarınca, anlaşma sağlandı. Daha sonra Sportif A.Ş. GenelMüdürü Adnan Sezgin ile Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma görüşerek son detayları konuştu. Hurma, “Kulüpler olarak anlaştık. İş imzalara kaldı” diye konuştu. Tarafların resmi açıklamayı bugün yapması bekleniyor.

Ali Turan'da mutlu son! - HTSpor.com

Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un “Lucas Neill’e para var, Ali Turan’a yok” siteminde bulunması

Bu kısım efsane olmuş yılın haberi olmalı:)

Süleyman Hurma tersi yönde açıklama yaptı!

Ulan siz yatın kalkın Baskana dua edin efendi adam merhametli adam ben olsam 5 kurus para koklatmaz hatta üstüne sırf kıllık olsun diye makukulanın bonservisini sorardım o zaman görürdünüz dünyanın kac bucak oldugunu:D

Ulan siz yatın kalkın Baskana dua edin efendi adam merhametli adam ben olsam 5 kurus para koklatmaz hatta üstüne sırf kıllık olsun diye makukulanın bonservisini sorardım o zaman görürdünüz dünyanın kac bucak oldugunu:D

:D:D:D :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Servet-Neil-Gökhan-Emre G.-Ali-Emre Aşık - Semih - Murat... ?

ula bu Kayseri yönetimi sinirlerimi zıplatıyo haaaaa.....

Karakteriyle sevdıgim bı futbolcu ama tipik anadolu futbolcusu cok hata yapan bi futbolcu 2 yıldır takip edıyorum. Gelse emre gungorden hemen hemen ayni performansi gosterır. Hayırlı olsun

ben ne diyim pastırmacılara adamlar biz herkesi kazıklayabilecek kabiliyetteyiz imajları zedelenmesinde korkuyorlar

İnşallah bugun için o kadar acil olmayan bu transfere 700bin euro vermemisizdir. takasa girseydik daha cok sevinirdim.

Valla bende kıllanmaya basladım malum kişiler gibi bi yerden gömü bulduk artık yıldız transferleri yapmaktan bıktık sacıyoruz:D:D

Bu Kayserispor'a kuruş koklatmamak lazım. Umarım yabancı sınırı kalkarlar da görürüm o zaman ben onları. Ali Turan zaten 5 senelik sözleşmesi olsa da 700 dolar anca edecek adam. Kalmış sözleşmesinin bitmesine yarım sezon, adam açıklamış ben Galatasaray'da oynıcam önümüzdeki sezon. Kadromuzda Emre Güngör de iyileştiğine göre yeterli sayıda stoper var. Hatta sezon içinde Emre tekrar sakatlanmazsa Neil Emre ikilisini görcek lüksümüz dahi var. Buyursun Hurma yarım sezon turşu kursun Ali Turan'la

Geri
Üst Alt