#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

nerdeyse o paraya Jo yu getirdik haaa...:)Santosla aynı fiyat ...:)

Manchetster City'de daha Nigel De Jong var :asd:

Yok canım gagoyu magoyu o paraya kiralayamazsın ortasaha transferini sezon sonu yapcaz bu bariz gözüküyor bosuna umutlanmayın:D

bu kayseriye verilen 1 kuruşa bile acırım. ali turan da gelecek sene gelir.

zaten merak etmeyin vermez yönetim para mara. aykut takasta kullanılırsa harbiden kazık yemiş oluruz. yanında muhammet demir i verirlerse aykut verilir. yoksa unutsunlar.

bide orkun olayı tam bir skandal. puhhahah.:ciftetelli:

gagoyu menç.city istyiomuş 2 sezon içinde alırız gagoyu

Galatasaray spor kulübü yeni çağ açtı. Kiralık oyuncu transferi ; Beğenmiyorsan gönder. Beğeniyorsan al.

Dün biyerde görmüştüm Ezel'den bir replik sanırım...

Portakalı soymadan içinden ne çıkacağını bilemem kardeş...Böyle birşeydi sanırım,opsiyon hakkıyla oyuncu kiralamak için kullanılmış,cuk diye oturmuş yani...

Şu Ali Turan gelsin yahu!

Eminim çok işe yarayacaktır.

Gago Real Madrid'den ayrılmak istiyor,Real'de onu yollamak.Boca'ya gidecek falan deniyordu en son,kaldı sanırım,araya girersek niye olmasın ? :o

Arda:''Mehmet Güven'in Gago'dan hiçbir eksiği yok''

Böyle bie açıklaması vardı sanırım.Ama çok çelişkili bir ifade.Şimdi Gago'yu küçük mü düşürüyor yoksa Mehmet Güven'imi yüceltiyor?

ya arkadaslar bize yabanci gelemezki yer yok :D ali bize iyi bir yedek olur bence alinin gelmesini cok istiyorum ya :D

ali turan transferi iyi olmaz..

Yanlız gago yu felan alsak dehşet olur haldun dayıyı ispanyaya alsalar messi bilir getirir

Gelsin Ali Turan çok sert oyuncudur,Lig de çok yararlı olur.

iyi bir alternatif olur bence şuan için...

Geri
Üst Alt