#4 Ali Turan

Cevap: "Merak etme Ali"

Kayserispor'un salaklığı ne oldu şimdi

Hem biz kaybettik,hem Kayserispor kaybetti hemde Ali Turan...

Ama endişelenmesin kimse Kayserisporun kaptanı Ali Turan yazın bizde,transfer listemisiniz artık en başındadır

Bugün Futbol Gündemi'nde konuklar Tahir Kum ve Emre Can'dı. İkisi de Galatasaray'ın yaptığı etik değil şeklinde konuştu. Ali Turan'ın sözleşmesinin bitimine 6 aydan daha az bir zaman kaldığına göre onunla görüşmemizde ne gibi bir sakınca vardır? Ayrıca Kayserispor'un sırf sözleşme yenilemedi diye Ali Turan'ı kadro dışı bırakması ne kadar etiktir?

Ağzı olan konuşuyor hacı boşver. Kayseri takımın adını ve rengini değiştirdi zamanında böyle birşey yapan takım hala hangi etiklikten bahsediyor ?

Kayserispor'un salaklığı ne oldu şimdi

Hem biz kaybettik,hem Kayserispor kaybetti hemde Ali Turan...

Ama endişelenmesin kimse Kayserisporun kaptanı Ali Turan yazın bizde,transfer listemisiniz artık en başındadır

Kayseri hertürlü kaybedicekti. Bari Ali ve Galatasaray kazanan olmasin diye bu yolu sectiler iste...

Kayserililerin sözde kafası ticarete calısır derler ama , bu hurma gercekten anlamıyor . En azından Ali Turan'ı gönderseler 6 aylık vercekleri ücretten kurtulurlardı .

biraz yukarılara taşıyalım bu konuyu..

Unutmadık seni Ali,transfer listemizin başındaki futbolcusun...

Kadro dışında tutulmak futbolcuya çok da zarar vermez. İşte 6 aydır kadro dışı tutlan Goran Pandev'i görüyoruz. İlk maçından beri İnter'de döktürüyor. Peki Kayseri bu defans oyuncusu yokluğunda Ali Turan'ı oynatmayıp ayağına kadar gelmiş avrupa kupalarına katılma şansını kaçırırsa kim zarar görücek? Ben mi? Galatasaray mı? Ali Turan mı?

Cevap: # Ali Turan

Sezon sonunda 'Neill geldi, Zan iyileşti, Emre formda' filan falan diyip de kaptanı olduğu takımı bırakan bu adamı almamak gibi bir saygısızlık yapmıyor olacağımızı umuyor ve diliyorum.

Sezon sonunda 'Neill geldi, Zan iyileşti, Emre formda' filan falan diyip de kaptanı olduğu takımı bırakan bu adamı almamak gibi bir saygısızlık yapmıyor olacağımızı umuyor ve diliyorum.

Artık bu transferin ne Galatasaray ne de Ali Turan cephesinden dönüşü olabilir, ön protokollar falan hepsi yapılmıştır.

Ya bişe soylicem benim bildiğim ali turan baskıyı yedıği yada bomboşken topu şişiren. % 80 yan top oynayan ağır bir stoper ama insan olarak mukemmel gozukuyor. İnş iyi oynar :-x

Ya bişe soylicem benim bildiğim ali turan baskıyı yedıği yada bomboşken topu şişiren. % 80 yan top oynayan ağır bir stoper ama insan olarak mukemmel gozukuyor. İnş iyi oynar :-x

tam tersini bir stoper icin olducka süratli, birebirde kolay adam gecirmeyen, ve topu da oyuna iyi sokan bir adam. zira Kayseri de son dönemde sag bek oynadi zaten.

Agirmi???? Bu adam en az Neill kadar hizli bir oyuncu. Pas atmasinida biliyor. ;) :D

Cevap: Ali Turan'a Ağır Ceza

Bu konu altta kalmamalı. Ali Turan 'a baskılar altındaki bu zor döneminde gereken destek verilmeli.

Tribünlerimiz en azından bir maçta "Ali Turan 'ın Galatasaray 'a verdiği sözüne olan bağlılığını" takdir etmeli ve kendisini ödüllendirmeli.

Abdullah abi Ali turan topicini sabit yapsak sagır sultan biliyorki bu adam sezon sonu Galatasarayda nasıl olur?

Emre Paraoğlu gibi adamlara herşeyin para olmadğını gösterdi Ali Turan. Bekliyoruz seni Ali Samiyende olmasa bile TTde

Abdullah abi Ali turan topicini sabit yapsak sagır sultan biliyorki bu adam sezon sonu Galatasarayda nasıl olur?

Topiği yukarıda tutan Galatasaray 'lıların ilgisi olsun. Biz sabit yaptık diye yukarda kalacaksa, Ali 'ye de söyleyelim gelmesin. :rolleyes:

Bu adami Alisamiyende ilk maca cikarken görmeyi cok istiyorum.

Alinin yaptigi büyük is. InsAllah Galatasarayda basaridan, basariya kosarsin Ali.

Helal olsun adam 5-6 ay futbolsuz kalmayı göze aldı.

Bu transfer bazı açılardanda çok önemli bence artık sözleşmesi bitmek üzere olan futbolcuyu son gün istediğimizi verirler futbolcuyu yarım sezon oynatmamayı göze alamazlar diyemeyecekler blof yapmadığımızı anlarlar bu sayede yeni yapılacak transferlerde elimiz güç kazandı bence

Hem oyuncunun yarim sezonunu geberttik, hem de teknik yoksunu bir oyuncuyu daha takima katacagiz. Tek iyi yani bonservisi olmamasi. Cok gereksiz bir taransfer, umarim yaniltir.

Ali Turan profesyonelce bir hareket yapmadı.Yaptığı belkide biraz duygusal davranmak.Kendisini tebrik etmekle birlikte umarım başka futbolculara örnek olmaz.Çünkü bu transfer olursa çok şık bir transfer olmayacak.

Açıkçası şahsen çokta istemiyorum kendisini.Kayseriden bir stoper alacak olsam bu Eren Güngör olur.Zaten bence Neill gibi üst düzey bir stoper transferinden sonra daha kaliteli bir stoper almalı.

Ayrıca Kayseride Manisa gibi yapmalıydı.Manisa Ufuk'u verdi,üstünede oyuncu aldı.Alan razı,satan razı durumu.Kayseri Mehmet Topuz ve Gökhan Ünaldan sonra ve birkaç sezondur üst sıralarda diye biraz havalandı.

Geri
Üst Alt