#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

Ali Turan profesyonelce bir hareket yapmadı.Yaptığı belkide biraz duygusal davranmak.Kendisini tebrik etmekle birlikte umarım başka futbolculara örnek olmaz.Çünkü bu transfer olursa çok şık bir transfer olmayacak.

Açıkçası şahsen çokta istemiyorum kendisini.Kayseriden bir stoper alacak olsam bu Eren Güngör olur.Zaten bence Neill gibi üst düzey bir stoper transferinden sonra daha kaliteli bir stoper almalı.

Ayrıca Kayseride Manisa gibi yapmalıydı.Manisa Ufuk'u verdi,üstünede oyuncu aldı.Alan razı,satan razı durumu.Kayseri Mehmet Topuz ve Gökhan Ünaldan sonra ve birkaç sezondur üst sıralarda diye biraz havalandı.

Ben sana bu konuda katılmıyorum abi.. Takımda 2 tane herdaim sakat emre ve gökhan var. Emre 'yi beyenirim ama gökhan sakat olmasa bile kötü futbolcu olduğunu düşünüyorum. Birde 36 lık emre aşık var muhtemelen sene sonu bu 3 futbolcudan 2si gönderilir. Ali Turan iyi bir yedek olur en kötü. Sağ beke de koyarsın ortayada koyarsın.

Bide şık bir transfer olmadığını söylemişşin.. Allah aşkına sezon sonu kesin Gs'ye gideceğim diyen bir adam için sen fazla bir para istiyorsun ve Gs bu parayı vermedi diye adamı kadro dışı bırakıyorsun. Burda şık olmayan haraket bence Kayserinin ki.

Dünyanın heryerinde her takım sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla anlaşma zemini arar heleki sezon ortasında. Oyuncunun klubuyle muhattab bile olmaya gerek yok. İnter bizimle muhattap oldumu mesela ?

Servet'in buyuk ihtimalle ayrilacak olmasi, Emre Asik'in kariyerini noktaliyacak olmasi, bunun yaninda Gokhan Zan ve Emre Gungor sakatlik problemleri ile Sadece Ali Turan yetmez gibi geliyor kim bilir Rijkaard gelecek sezon alt yapidan bir iki oyuncu A takima alir ve en azindan bir genc ismin basarili olmasi ile idare etmis oluruz.

Ali Turan yerinde bir transfer kadro genisligi acisindan ama ilk onbirlik oyuncumu? sanmiyorum....

Ben sana bu konuda katılmıyorum abi.. Takımda 2 tane herdaim sakat emre ve gökhan var. Emre 'yi beyenirim ama gökhan sakat olmasa bile kötü futbolcu olduğunu düşünüyorum. Birde 36 lık emre aşık var muhtemelen sene sonu bu 3 futbolcudan 2si gönderilir. Ali Turan iyi bir yedek olur en kötü. Sağ beke de koyarsın ortayada koyarsın.

Bide şık bir transfer olmadığını söylemişşin.. Allah aşkına sezon sonu kesin Gs'ye gideceğim diyen bir adam için sen fazla bir para istiyorsun ve Gs bu parayı vermedi diye adamı kadro dışı bırakıyorsun. Burda şık olmayan haraket bence Kayserinin ki.

Dünyanın heryerinde her takım sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla anlaşma zemini arar heleki sezon ortasında. Oyuncunun klubuyle muhattab bile olmaya gerek yok. İnter bizimle muhattap oldumu mesela ?

Burda şık durmamasının sebebi Ali Turan'ın kadro dışı kalması.Ayrıca Ali Turan bana göre Rijkaard'ın takımında ancak yedek olur.Ayrıca ben Ali Turan yerine açıkçası genç takımdan birinin kadroya alınmasını yeğlerim.Hep ofasnsiif oyuncular kadroya girip maç oynuyor birazda defans oyuncularına şans verilmeli.

Topiği yukarıda tutan Galatasaray 'lıların ilgisi olsun. Biz sabit yaptık diye yukarda kalacaksa, Ali 'ye de söyleyelim gelmesin. :rolleyes:

Söyle bakalım olaya Ali bizim futbolcumuz degilmi niye idda edilenlerin arasında geciyor Musa cagıran gibi bir topic acılabilir demek istedigim buydu:)

Hem oyuncunun yarim sezonunu geberttik, hem de teknik yoksunu bir oyuncuyu daha takima katacagiz. Tek iyi yani bonservisi olmamasi. Cok gereksiz bir taransfer, umarim yaniltir.

dediğin kadar kazmaysa nasıl sağ bek oynuyordu kayseri de,hocam adamı pek izlemediğin belli ayağı çok düzgündür, bi gelsin bak neill ı da izlemdn millet salladı şimdi sonuç belli

dediğin kadar kazmaysa nasıl sağ bek oynuyordu kayseri de,hocam adamı pek izlemediğin belli ayağı çok düzgündür, bi gelsin bak neill ı da izlemdn millet salladı şimdi sonuç belli

Ondan mi sagbek oynadigi donemde dogru durust bir ortasi yok? Bumu ayagi duzgun olan adam? Kayseri-Sivas macinda tribunleri bulan ortalari hala gozumun onunde.

Ondan mi sagbek oynadigi donemde dogru durust bir ortasi yok? Bumu ayagi duzgun olan adam? Kayseri-Sivas macinda tribunleri bulan ortalari hala gozumun onunde.

hocam tamam fazla izlemedim de işte,şimdi ben sana sabri nin 2352643 tane tribüne attığı orta sayarım dünyanın en iyi sağ beki alves bile kaç tane tribüne ortalıyor dimi;) bi maçını alıpta buraya yazman yanlış,ben kayseri nin bazı maçlarını izledim çünkü ondan bu kadar iddialıyım iyi top kullanır diyorum, bi gelsin bak

Bir maca gore yorum yapmadim zaten, en cok aklima kazinan maci o. Tamam gelsin insallah dedigin gibi olur, bizi icerde disarda ucurur :) Ama yineliyorum, 2002-2004 sezonlari arasinda Galatasaray formasini giyen Omer Erdogan'dan daha iyi bir adam kesinlikle degil.

ali gelip kayseriye misilleme olarak floryada idmana çıksın kimse hiçbişey yapamaz yaparsa ali turan cevabını verir kayseri haksız çıkar getirsinler floryaya takımla idmana çıksın sezon sonuda sözleşme yapılsın

ali gelip kayseriye misilleme olarak floryada idmana çıksın kimse hiçbişey yapamaz yaparsa ali turan cevabını verir kayseri haksız çıkar getirsinler floryaya takımla idmana çıksın sezon sonuda sözleşme yapılsın

İşte o zaman yasal olarak kozu vermiş oluruz onlara 1 sene hatta bilemedin 2 sene transfer yasagı yeriz:o

Yahu defans göbeğine artık 1.90 lık hantal adamları almayalım .

Bir maca gore yorum yapmadim zaten, en cok aklima kazinan maci o. Tamam gelsin insallah dedigin gibi olur, bizi icerde disarda ucurur :) Ama yineliyorum, 2002-2004 sezonlari arasinda Galatasaray formasini giyen Omer Erdogan'dan daha iyi bir adam kesinlikle degil.

Aynı fikirdeyim. Umarım yanıltır bizleri.

İşte o zaman yasal olarak kozu vermiş oluruz onlara 1 sene hatta bilemedin 2 sene transfer yasagı yeriz:o

öyle birşey söz konusu değil kayseri fifaya başvurursa ali turan kendine verilen tesisin kötü olduğunu söyleyip cüzzi bir para karşılığı metin oktay tesislerinde idman yaptığını kanıtlayabilir kendisine para karşılığı metin oktay tesislerinde idman yaptığına dair makbuz verilir ve mahkemeye ibraz edilir ve bu kayseriye misilleme olur hiçbirşeyde yapamazlar ayrıca verilen tesisin durumu hakkında rapor hazırlanır zaten %90 kötü bir tesiste idman yapıyordur duyduğuma göre paf takımla bile idmana çıkartmıyorlarmış ayrıca antranör bile vermemişler muhtemelen kayseri erciesin o kötü tesislerinde idman yapıyor ve tek başına erciesin tesislerinde idman yapabiliyorsa galatasaray tesislerindede idman yapabilir sonuçta galatasarayla ön sözleşmesi var kayseri her halukarda haksız çıkar sözleşmesi devam eden bir oyuncuyu klüpten atarcasına uzaklaştırmak ve oyuncunun futbol hayatını tehlikeye atıcak bir karar alması nedeniyle psikolojik,fiziki ve mental olarak oyuncu kötü durumda yasalar bizim yanımızda

kayserispor paragöz tavrı yüzünden ali turana yazık ediyor aama asıl kendisine yazık etti,şampiyonluktan da uzaklaştı,güzel futbolundan da.alma mazlumun ahını cıkar aheste ahtese kayseri!!

Geri
Üst Alt