#4 Ali Turan

Cevap: # Ali Turan

B_7fa3b09872ed9d580f152a7ffe49fba9.jpg

Ali Turan futbolunu bilmiyorum. Nasıl oynar, ayağa iyi top yapar mı ?

Yani paslı sisteme uyum sağlar mı acaba ?

Neill e mi yakın oyun tarzı Servet e mi ?

çok soru sordum :D

Ali Turan futbolunu bilmiyorum. Nasıl oynar, ayağa iyi top yapar mı ?

Yani paslı sisteme uyum sağlar mı acaba ?

Neill e mi yakın oyun tarzı Servet e mi ?

çok soru sordum :D

Çok iyi pas yapmasada baskı altında topu şişirmemesi ve devamlı yerden oynaması yeterlidir.Servet gibi her topu şişirerek veya yanındaki adama bile pas atamayacak şekilde oynarsa Rıjkaard daha ilk günden yollar vallaha.:DYani çok iyi oyun kurmasına gerek yok.Bir kişi yeterlidir stoperde.

Ali Turanın en buyuk artısı istikrar ve cabuk bi stoper olmasıdır teknigi emre güngörden azdır Sertligi servetten azdır ama bu iki oyuncudan kendisini daha iyi yapan istikrar ve cabukluktur.

teknigi nasil Emre Güngör den az??? alakasi yok. Teknigi süper degil ama fazlasiyla yeterli. topla birlikte gidebilen, hizli bir stoper.

Biz istediğimiz adamı istediğimiz yerden alırız bu Kayseriye bir ders olsun...

Zamanında Gökhan Ünalıda vermediler şimdi adam mahalle takımlarında sürünüyor...

Hoşgeldin aslan parçası. Galatasaraylı duruşu budur.

teknigi nasil Emre Güngör den az??? alakasi yok. Teknigi süper degil ama fazlasiyla yeterli. topla birlikte gidebilen, hizli bir stoper.

Top yapabilen oyuncu degil Ali emre güngör gibi ayaga ve uzun top oynayan bi oyuncu degil Güngör pique ise turan puyol tarzında bi adamdır uzun lafın kısası;)

Ali Turan'dan Pique tarzı bi eleman olur diye kimse bir beklenti içine girmesin zaten.

Yetenekli,gelecek vaad ediyor ama yaşı 26.Kısacası ağaç yaşken eğilir modunu çoktan geçmiş.Bana göre Servet'ten iyi değil.Ki Servet'in o iyi dediğimiz zamanlardaki performansını göstermesi için bile çok yol katetmesi gerekiyor.

Oynadığı partneri Eren Güngör bile 3 kez milli takım formasını giyerken Ali Turan daha giyemedi maalesef,ki Eren Güngör soğukkanlılığı ve tekniğiyle çok daha beğendiğim bir stoper.Eren Güngör'ü alsaydık,defansta bir Güngör Co. yapadık ki çok iyi olurdu :)

Yine de hayırlı olsun,formayı giyecek.Ama Ali Turan için büyük beklentiler içine girmek yanlış olur.

Galatasaray'a gelişi doğrusunu söylemek gerekirse ilerde çocuklarına anlatacağı bir hikaye. Eğer aklı başında olur, Galatasaray'a karşı sevgisini şımarmadan, disiplinlinli çalışmasına ve saha içi performansına katarsa, en az Emre Aşık kadar efsane olur.

Doğrusunu söylemek gerekirse, Galatasaray'a geliş şeklin böyle bir hikayeyse, sende bu hikayeye uygun oyna Ali Turan, emin ol efsane olursun...

Ali Turan kesinlikle Emre Güngör den cabuktur, ve en önemlisi birebirde rakibini daha iyi savunur, cabuk döner, cabuk hizlanir. Kayseri maclarinda bir degil bir kac defa Arda'yi cok iyi durdurdugunu hatirliyorum.

Ali Turan kesinlikle Emre Güngör den cabuktur, ve en önemlisi birebirde rakibini daha iyi savunur, cabuk döner, cabuk hizlanir. Kayseri maclarinda bir degil bir kac defa Arda'yi cok iyi durdurdugunu hatirliyorum.

evet istanbuldaki maçta ardayı iyi tutmuştu dikkatimi baya çekmişti o maçta ama yinede 4 attık orası ayrı :D

Geri
Üst Alt