Bütün ulusal kanallar aynı anda mı yayınlayacak?
İhtilal mı oluyor, savaş mı çıkıyor, ne oluyor ne?

Gscimbom mobil

Bütün ulusal kanallar aynı anda mı yayınlayacak?
İhtilal mı oluyor, savaş mı çıkıyor, ne oluyor ne?

Gscimbom mobil

Ulkece ne rezil bir durumdayiz, bence en guzel ornegi. Herseyi abartmayi seviyoruz. Ver iste spor kanallarindan. Ne onemi var ki herkese ulasmanin? Ya hu, bunlar sandigimiz gibi sadece futbol kulup baskanlari degilmi? Keske herkes kendi isiyle ugrassa

Komedi, kulüp başkanları canlı yayında neyi tartışacak ki.

Barcelona, Real Madrid ve Atlético başkanları canlı yayına çıkıp bizim maçı yöneten hakem niye haftaya maç alamadı tartışması yapıyor düşünsenize...

Ahmet nur çebi sesiz adam o heyecan katmaz programa ali yine herzamanki gibi aglar hühühü diye reytingi mustafa başkanla agaoglu saglar umarım aliyle agaoglu kupa maçı öncesi iyicene birbirine girer

Yalnız haberde başkanlar davet edildi deniyor. Davete icabet edilecek mi o belli değil sanırım ki bence derbiden sonra netleşir o konu. Bana göre her halükarda gereksiz bir organizasyon. Yukarıdan emir de gelmiş olabilir gündemi değiştirin diye bilemiyorum. Sırf bu ihtimalden dolayı gelecek haftadan korkmaya başladım.

Yalnız haberde başkanlar davet edildi deniyor. Davete icabet edilecek mi o belli değil sanırım ki bence derbiden sonra netleşir o konu. Bana göre her halükarda gereksiz bir organizasyon. Yukarıdan emir de gelmiş olabilir gündemi değiştirin diye bilemiyorum. Sırf bu ihtimalden dolayı gelecek haftadan korkmaya başladım.
Bu dernek biraz emri vaki yapmaya çalışmış anladığım kadarıyla.

Ali KOÇ'un zırlayacak diye niye başkanımızı oraya gönderelim. Trabzon'un yaptığı açıklama doğrudur. Türkiye'de sadece 4 tane takım yok.

Oğuz Tongsir Fener yalaması adam emrivakii yapıp yalı çocuğunu ve Feneri aklama derdindeler Trabzon doğru olanı yapmış başkanda katılmamalı kumpası bozmalı.

aziz.jpg IMG_0498.jpg

Cok mu gerekli bizim baskanin bu üc gereksiz ile ayni programa cikmasi?
Saçmalık olur bize yarar sağlamaz
Cengiz kendi cikarlarini kulubunkilerin onune koyuyor

Hadi bakalim

Başkan "bana böyle bir teklif gelmedi dedi, emr-i vaki olur herkese sorulması lazım" dedi.

Geri
Üst Alt