4 Büyükler Kadro Karşılaştırması

Valla nefret ediyorum ama 2 senedir adamlar dogru dürüst transfer yapmamalarına rağmen kimse kusura bakmasın hucumları da defansları da bizden iyi..

Defansda Gökhan Egemen Alves Caner hiç tartışmasız bizim defansı 3e 4 e katlar

Gökhan eski formunda olmasa bile hala ülkenin en iyi sağ beki ve hucuma katkısı da büyük.

Caneri anlatmaya gerek yok hala bu adamı nasıl bırakdık aklım almıyor . Adam geçen sene şampiyonlukda büyük katkı yaptı asistleri ile.

Bizde Eboue Telles oynasa sağ bek sol bek tamam derim hiçde korkmam ama Veysel-Tarık-Hakan üçlüsü bu adamların yanlarına bile yaklasamaz..

Göbeğe gelince Egemen Alves 2 lisi bizim Semih-Ched ikilisinden önde .

Adamlar en olmadık anda korner yan top falan gol bile atıp maçı kazandırıyor.

Ben daha köşe vuruslarından gol yediklerini hatırlamıyorum. Yemişlersede nadirdir.

Bizde ise her rakip korneri yan topu tehlike.. Hucumda ise yan top organizasyonumuz sıfır.

Hucuma gelince.

Tek Tek değilde toplu değerlendirmek lazım.

Sow Emenike Kuyt üçlüsü golleriyle tasıyor adamları.

Birebirde belki bizimkiler daha yetenekli ama iş yapmayan arı gibiler özellikle deplasmanda.

Bu adamlar dk 90 moksan bi şekilde atıyor.Fenerin tüm gol yükünü çekiyor...

Biz maalesef ileride organize olamıyoruz..

Bizim melo selcuk dzemali 3lümüz onların meireles emre topla üçlüsünden daha iyi .

Ama işde son işi yapamayıoruz.

Objektif olmak lazım.

Adamları Forvetleri tasıyor ve bizdekinin aksine defansları hucuma çok destek veriyor.

Bizim kadro en kaliteli ve en iyi kadro bu çok açık.Kalede açık ara daha iyiyiz.Beklerde gökhanı herkes 3 yıl önceki gökhan sanıyor heralde adamın defansı koca bir sıfır.Hucumdada eski etkinligi kalmamıs.Orada tarık potansiyeliyle gokhandan iyi.Stoperlerde tartısmasız biz daha iyiyiz.Egemen alves ikilisi semih ched ikilisinden daha kötü.Ola ola bir caner var adamlarda iyi.Orta göbegi hiç saymıyorum zaten 5 6 gömlek daha kaliteli adamlarımız var.Gelelim forvet hattına.Wes,Diego kıyasına hiç girmiyorum bu wese hakaret olur.Kazma filan ama 35 lik kuyt en yararlı adamları bana göre.Emenike tam bir balon.Sowda kaliteli adam.Şuanki yapılara bakarsak. Olcan,Sneijder,Pandew,Bruma,Burak.Karsılastırırsak bzideki elemanlar daha teknik ve iyi futbolcular.Burakı bir kenara koyarsak.Transfermarket degerlerine pek bakmam normalde ama 176 mılyon euro kadro degerimiz olmus.Fenerin 132.

Semih muslera melo wesley bruma Fener'de sow caner alper Alves ciddi fark yaratıyor gerisi hemen hemen benzer kalitede

Arada ufak tefek katilmadiklarim olsa da, guzel guzel okuyordum yazdiklarini taa ki buna denk gelene kadar; Olcan Adın > Dirk Kuyt > Gökhan Töre > Sefa Yılmaz

Arada ufak tefek katilmadiklarim olsa da, guzel guzel okuyordum yazdiklarini taa ki buna denk gelene kadar; Olcan Adın > Dirk Kuyt > Gökhan Töre > Sefa Yılmaz

Olcan Adın, bu sezonun tüm takımlar içerisindeki en flaş transferi olacak. Yanılırsam ileride hatırlatma yaparsın... Dün akşam oynanan maçta bile oyuna girdikten sonra saha içerisinde en etkili oyuncu Olcan oldu. Hem ofansif hem de defansif açıdan çok iyi işler yapıyor. Takımın sağ bekte yaşadığı sorunu da oyun tarzıyla en aza indirebilir. Umarım takımda 11 de oynar sürekli...

burakı hiç beğenmem ama adam atıyor helal olsun. burak emenikeden iyi kim ne derse desin

5+3'ü hesapa katıp, Karma olarak;

.......................Muslera................

...G.G........Semih....Ersan......Caner...

.................Atiba....M.Topal............

...Olcan.........Sneijder...........Pandev...

...................Dem baba...........

Yedekler;

-Cardozo

-Kuyt

-Bruma

-Onur

-Tarık

-Alper

-Veli

Burak ile Emenike'yi eşit görmek veya Burak daha iyi demenin mantıklı açıklaması yok. Hemen her yönden Emenike üstün. Chedjou ise Alves'den çok daha seri Alves'in arkasına top atabilirsen yetişme şansı hiç yok üstelik Alves o kadar hantal ki birebirde kolay geçilir. Tarık'ı gg ile kıyaslamak için bir kaç sezon bizde pişmesini beklemek lazım.

Kevin Costant iyi fUtbolcu Veli ile eşit olamaz. Selçuk'tan iyi.

Solda Bruma tüm rakiplerine far atar kaldıki Sow'u 5le çarpar.

Raul Meireles neredeyse Melo seviyesinde oynamaya başladı yani kesinlikle 2. adam olur o mevkide Melo'dan sonra.

İsmail Köybaşı > tüm aynı mevkideki futbolcular.

Bunlar hemfikir olmadıklarım. Diğerleri 3 aşağı 5 yukarı benzer.

En iyi kadro bizde bu açık.

Şu anda bizde formsuz oyuncular var selçuk melo sneijder gibi onlarda formuna kavuşursa en iyi kadro bizim bana göre

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istediğiniz kadar atın tutun karakteri beş para etmez şerefsiz olsada volkan iyi kaleci BENCE ;)

Forvet hattında 4. yuz. Burası kesin

Tapatalk

Muslera'nın daha iyi olduğu açıkça ortada. Volkan bile kendi ağzıyla söyledi Muslera'nın daha iyi olduğunu. Tartışma yapmaya gerek yok.

Beğenmediğimiz Burak'ın geçen sezon istatistiklerine bir göz atın. Emenike bizim takımda olsaydı, tesisleri basıp; adamı sağlam döverdik. Burak kesinlikle Emenike'den daha iyi.

emenike buraki top diye oynar esamesi bile okunmaz

emenike bizde olsa adama taparsiniz

sow da keza öyle

bosuna istatistik goygoyu yapip kendizi kandirmayin

emenike kazma

onun 3 senede attıgı golü kral 1 senede atar

gel gör ki kralda kazma

Geri
Üst Alt