Yasin Akbal
Kırmızı Üye
- 30 Nisan 2013
- 1.064
- 282
- 903
Konuyu açan arkadaş rencide etmek için söylemiyorum ama böyle saçma sapan karşılaştırmalar yapmak size ne kazandırıyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla nefret ediyorum ama 2 senedir adamlar dogru dürüst transfer yapmamalarına rağmen kimse kusura bakmasın hucumları da defansları da bizden iyi..
Defansda Gökhan Egemen Alves Caner hiç tartışmasız bizim defansı 3e 4 e katlar
Gökhan eski formunda olmasa bile hala ülkenin en iyi sağ beki ve hucuma katkısı da büyük.
Caneri anlatmaya gerek yok hala bu adamı nasıl bırakdık aklım almıyor . Adam geçen sene şampiyonlukda büyük katkı yaptı asistleri ile.
Bizde Eboue Telles oynasa sağ bek sol bek tamam derim hiçde korkmam ama Veysel-Tarık-Hakan üçlüsü bu adamların yanlarına bile yaklasamaz..
Göbeğe gelince Egemen Alves 2 lisi bizim Semih-Ched ikilisinden önde .
Adamlar en olmadık anda korner yan top falan gol bile atıp maçı kazandırıyor.
Ben daha köşe vuruslarından gol yediklerini hatırlamıyorum. Yemişlersede nadirdir.
Bizde ise her rakip korneri yan topu tehlike.. Hucumda ise yan top organizasyonumuz sıfır.
Hucuma gelince.
Tek Tek değilde toplu değerlendirmek lazım.
Sow Emenike Kuyt üçlüsü golleriyle tasıyor adamları.
Birebirde belki bizimkiler daha yetenekli ama iş yapmayan arı gibiler özellikle deplasmanda.
Bu adamlar dk 90 moksan bi şekilde atıyor.Fenerin tüm gol yükünü çekiyor...
Biz maalesef ileride organize olamıyoruz..
Bizim melo selcuk dzemali 3lümüz onların meireles emre topla üçlüsünden daha iyi .
Ama işde son işi yapamayıoruz.
Objektif olmak lazım.
Adamları Forvetleri tasıyor ve bizdekinin aksine defansları hucuma çok destek veriyor.
kadro olarak üstün olduğumuz çok net bizim için tek sıkıntı yabancı kuralı ve sistemin tam oturmaması fenerin avantajıda bu ama fener sakatlanmaya müsait ve yaşlı bir kadroya sahip. Bjk ise hep dediğim gibi gurbetçilerden oluşan genç ve aç bir kadroya sahip ama yine diyorum sonunu getiremezler ama yinede tecrübeli yabancılar belki fark yaratırsa son ana kadar kovalarlar. Ts transferde tecrübeli yabancılar ve potansiyeli olan yerliler aldı. Bana göre bu yıl onlar için hedef kupayı kazanmak olmalı bu yıl şampiyonluk kovalamak onlara zarar verir seneye 2-3 iyi hamle ve sistemin oturmasıyla şampiyonluk kovalayabilirler.
emenike bizde olsa adama taparsiniz
sow da keza öyle
bosuna istatistik goygoyu yapip kendizi kandirmayin
ilk 11 yas ortalamasına bakarsan bizim kadro fenerden asaga değil hatta daha yaslı bile sayılır..
fenerde genç dediğimiz 23 yaş altı oyuncu sayısı sadece 4 bunlardan alper dışında hiçbiri kadroya bile giremiyor. Bizde bu sayı 8 bunlardan eray ve sinan gümüş dışında hepsi oynayan veya kadroya giren oyuncular fenerde gökhan,emre,alves,volkan ve egemen gibi kilit isimler sakatlığa çok müsait ayrıca ocakta sow ve emenike afrika kupasında en az 4 maç kaçırır fener eğer avrupada oynasa ligde ilk 2 bile imkansızdı belkide onlar için bu şans fenerden caneri çıkar 10 puan gider abartıldığı kadar iyi takım değil.
Burak ile Emenike'yi eşit görmek veya Burak daha iyi demenin mantıklı açıklaması yok. Hemen her yönden Emenike üstün. Chedjou ise Alves'den çok daha seri Alves'in arkasına top atabilirsen yetişme şansı hiç yok üstelik Alves o kadar hantal ki birebirde kolay geçilir. Tarık'ı gg ile kıyaslamak için bir kaç sezon bizde pişmesini beklemek lazım.