4.GSC | Sahne-Replik Yarışması | Türk-Yabancı | Şampiyon Tolga Aybakan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Aslan Türkoğlu Üşüyoruz be abi . Hani tim kurmuştun şikeyi birlikte bitirecektik.Yaverindim senin özledim ben o günleri abi peki ya sen ?

tumblr_mo2nreZEKa1rk17eho2_250.gif
Ona diye kimi kastettiğim çok iyi bilinmeli :(

Sen nasıl bir güzel kardeşsin Burak. Gece gece yine duygulandırdın beni. :(

Merak etme şu anda planımın son aşamasındayım. 1. Şike operasyonunu birlikte yöneteceğiz.

Sen nasıl bir güzel kardeşsin Burak. Gece gece yine duygulandırdın beni. :(

Merak etme şu anda planımın son aşamasındayım. 1. Şike operasyonunu birlikte yöneteceğiz.

o değilde son yarışmada ceza aldım diye "osman şehadet şerbetini yudumladı" nasıl bi yorumdur ya :asd: :asd.

o değilde son yarışmada ceza aldım diye "osman şehadet şerbetini yudumladı" nasıl bi yorumdur ya :asd: :asd.

Osman ben senle konuşmuyorum arkadaş. Küsüm yani. Yarışma günü ceza almak da neyin nesi? Afedersin de reytingimin içine ettin. O hareketinden sonra ne yazsam azdı. :D

Osman ben senle konuşmuyorum arkadaş. Küsüm yani. Yarışma günü ceza almak da neyin nesi? Afedersin de reytingimin içine ettin. O hareketinden sonra ne yazsam azdı. :D

bence hata sende olayı lehıne kullanabılırdın. elin güçlüydü. reklamı yanlış yaptın

ayrıca müthiş bi lobimiz vardı son yarışmada ilk 2 bizimdi resmen. sen, ben, vasfı reyiz. 2012nın Galatasarayı gıbıydık

sen = terim

ben = ali dürüst

vasfi reiz= ünal aysal başkan

sonra 2013un Galatasarayına döndük

seni kandırdılar vasfi ile birbirinize girdiniz milli takıma alır gibi organizatörlüğe aldılar

vasfi reiz ünal başgan gibi tek başına çakallar arasında kaldı

benide ali dürüst başgan gibi türlü ayak oyunları ile sistem dışında bıraktılar.

dikkat ettiysen son oyda kendı verdiğim oylarla ilk 2 deyken 5.liğe düşmüşüm.

gün birlik ve intikam günüdür.

bence hata sende olayı lehıne kullanabılırdın. elin güçlüydü. reklamı yanlış yaptın

ayrıca müthiş bi lobimiz vardı son yarışmada ilk 2 bizimdi resmen. sen, ben, vasfı reyiz. 2012nın Galatasarayı gıbıydık

sen = terim

ben = ali dürüst

seni kandırdılar vasfi ile birbirinize girdiniz milli takıma alır gibi oranizatörlüğe aldılar

benide ali dürüst başgan gibi türlü ayak oyunları ile sistem dışında bıraktılar.

Organizatörlüğe aldılar derken yarışma yap diyenlerin başında sen geliyordun. :D Ama intikamımız gayet tabi acı olacak. Yeter ki beni hakem değil de pehlivan yapın.

Organizatörlüğe aldılar derken yarışma yap diyenlerin başında sen geliyordun. :D Ama intikamımız gayet tabi acı olacak. Yeter ki beni hakem değil de pehlivan yapın.

oluyor öyle şey arlarda şeyler ya :hopelessness:

önumuzdekı yarışmalara fit ve hazır ol. gerisini benle vasfi başgana bırak.

Yoğun istek olursa, Perşembe-Cuma yarışma yapabilirim. 7 günlük ara yeterli olur sanırım önceki yarışma ile.

sen = terim

ben = ali dürüst

seni kandırdılar vasfi ile birbirinize girdiniz milli takıma alır gibi organizatörlüğe aldılar

Müthiş tespit :happy0025:

Su yabanci film yarismasinda hic sansim yok.Yabanci filmlere hic hakim degilim

"

Aksilik olmaması halinde 18Ağustos'da Aşırı Ödüllü

• İngilizcesi ve Film Kültürü Dolu isimlerden oluşan
  • GSC YABANCI "FİLM" yarışması yapılacaktır
  • Çok kaliteli olması planlanıyor
  • Forumun ağabeylerinin bu yarışmaya katılması sağlanacak
  • Katılımcı sayısı 20 Olacak(büyük ihtimal)
  • Sahne 3-10 Dakika arasında olacaktır
  • En iyi sahneyi bulun lütfen

BURASI ÖNEMLİ :

Kesin Olmasada
Seçilen Filmin İmdb puanı Min 7.0 Olması Planlanmaktadır.

2.ÖNEMLİ NOKTA:

Kesin olmamakla
birlikte,20 kişiden İlk 5'in 2.Tur Yapma İhtimalide söz konusu.

Süper Final düşünülmekte,Sırasıyla 2.Tura

İlk Turda

• 1.Olan +20 Puan İle Başlayacak
  • 2.Olan +13 Puan İle Başlayacak
  • 3.Olan +8 Puan İle Başlayacak
  • 4.Olan +2 Puan İle Başlayacak

EFSANE YARIŞMA OLACAK İNŞALLAH!"

bomba olacak gibi. bravooo :005:

:005:

7.0 a inmesi iyi olmuş sınırın

@Burak Pakdemir

ama super final muhabbeti tarzı bişeyi emrah ta son yarışmada denemişti. eski usülü benimseyen daha fazla.

Dediğim gibi kesin değil abi en iyiyi arıyoruz o sebeple böyle olaylara giriyoruz belli olur bu geceye :D

Bazı filmler youtube'da yok onu ne yapacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt