4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

cenk vallahi attım yahu sen dahil olmak üzere herkese pm ? ondan sonra bu konuyada elli kere yazdım hatta ilk mesajada ekledim sonra senin yerine ben seçtim draftlarıda adamları hatta umuta dedim bu mesuliyeti alamam adam bana söver diye dinlemedi bütün forvetleri açlar topladı bende sana elimden geldiğince orta saha defans kapmaya çalıştım kadron iyi ama ya :D zaten daha yedekler var halledilir bi şekilde birazdan onu halledip burda yayınlıcam

Fatih, garanti bir şekilde yedeklerden Cenk'e iyi bir forvet gönderecek. Kendisi gibi tecrübesiz bir organizatöre karşı ağlayıp sızlanan kazanır ben şimdiden söyleyeyim. Turnuvanın pek temiz işleyeceğini düşünmüyorum, öyle hissetmiyorum. Hayırlısı demek düşer bize.

Ayrıca takas sistemi boşuna çalışmıyor, forveti olmayan alır forvetini.

Fatih, garanti bir şekilde yedeklerden Cenk'e iyi bir forvet gönderecek. Kendisi gibi tecrübesiz bir organizatöre karşı ağlayıp sızlanan kazanır ben şimdiden söyleyeyim. Turnuvanın pek temiz işleyeceğini düşünmüyorum, öyle hissetmiyorum. Hayırlısı demek düşer bize.

lan yalan dolan böyle mesnetsiz tamamen komplo teorilerinden oluşan spekülasyonlara kulak verilmemelidir tüm kamuoyuna duyrulur

4 kişinin takımları belli oldu şimdi onların capsini koyucam diğer 4 de artık ne zaman müsait olursam şimdi işim çıktı kusura bakmassınız artık

Rıza Demir

6938.jpg

Nuray Fahri

6967.jpg

Oğlum sen her turnuvayı neden baltalamaya çalışıyorsun ki?

Cenk Yelkenci

6994.jpg

Umut Sezer

7029.jpg

takımların hepsi 5 yıldız sonra demeyin benimki güçsüz olmuş şöle böle

Oğlum sen her turnuvayı neden baltalamaya çalışıyorsun ki?

Aynen ya Umut. Yapıcı ol biraz. Bundan sonra sen bir turnuva yap bakalım da farkı görelim neymiş.

Hep eleştiri hep eleştiri. Taktik galiba bu, almışsın yine bi dünya forvet;)

Benim dışımdaki herkese yedekten 2-3 tane forvet gelmiş, bana bir tane bile düşmemiş. Üzerine de 3 tane stoper gelmiş. Çok enteresan. Randomda bile bu kadar randomluk olmaz.

Şu David Suazo'yu kadro dışı bırakıyorum direkt.

İsteyen varsa en leş adamıyla takas edebilirim.

Torres-Benzema-Higuain forvetleri kest :D

Yalniz benim sistem 4-2-3-1 olucak Fatih kadroyu yazmistim zaten , su anda evde degilim ama yarin 2lerede kesin kadroyu veririm sana.

Bu arada bende baya Forvet var teklif varsa PM atin , yarin cevaplarim ;)

Bizim kadrolar nerde reyiz.

panpalar kalan 4 takımın kadrolarınıda halledicem bu gün dün evde yoktum maalesef işim çıktı kusura bakmayın ama bu gün halledicez hepsini maçlarada 2 gün içinde başlarız

ivet beyler en nihayetinde kadroları tamamlamış bulunmaktayız birazdan son 4 takımında kadrolarını vericem

Fatih taktik falan ne zaman yapıcaz. Biraz bilsi verir misin?

Fatih benim Boateng Kevin Prince mi yoksa Jerome mu?

Edit: Kevin Prince galiba

Geri
Üst Alt