#4 Ismail Jakobs

Bu adam hakikaten çok can sıkıyor. Böyle futbolcu olmaz olsun. Yeter be kardeşim bıktık senin sakatlıklarından. Sakatlığına da inanmıyorum.

calf ise bu arkadaşın da durumu düşününce bu sezonu kapatmıştır muhtemelen.

Eren ceza alıp bütün yük kendisine kalınca
Go7T_1WXYAAEQ0O.jpg

Hasan Şaş "Jakobs diye bir oyuncu var, 4 güne bir maç oynayamıyor maşallah böyle de bir özelliği var."

:/ Acu ama gerçek. Fakat Hasan Şaş anlatırken gülüyorum.

Sadece savunmada sağlam bu arkadaş atak kısmı gerçekten zayıf bir de üstüne bu kadar fazla sakatlaniyor bence ya sol stopere evrilmeli ya da yol verilmeli stoperde sürekli git gel yapmayacagi için daha az sakatlanacaktir ama ana plan oyuncusu malesef olmayacak.

Sadece savunmada sağlam bu arkadaş atak kısmı gerçekten zayıf bir de üstüne bu kadar fazla sakatlaniyor bence ya sol stopere evrilmeli ya da yol verilmeli stoperde sürekli git gel yapmayacagi için daha az sakatlanacaktir ama ana plan oyuncusu malesef olmayacak.

Singo-Davidson-Jakobs

Allah resmen okana 3lü oyna kardeşim diye bağırıyor

Yanlış kere yanlış transferdi. Sakatlık problemi olmayan adam bulamıyor muyuz ben anlamadım. Tamam, geçiş savunmasında iyi ama hücumu da sıfır. Bu dengeyi iyi bulmak lazım. Savunması 8 ise hücumu da 3-4 olsun bari sıfır değil.

Erenle ne alakası var?

Eren'in cezası milli arada verildi Jacobs milli aradan sakat döndü zaten.

Çok büyük sakatlığı yoksa İğneyle falan oynasın kadıköyde gerekirse 2-3 ay oynamasın o risk alınmalı.

Geri
Üst Alt