#4 Ismail Jakobs

hücumdaki sıkıntılarını geçtim bu seviyede herkesi 5 metreden savunacaksa oynamasının lüzumu yok. herif alıyo, dönüyo, ortayı açıyo, jacobs daha hamle yapacak. orda adamı yiyip bitiremeyeceksen ben ne anladım senin atletizminden. herif partilemekten geri kalamıyo diye dinlendire dinlendire oynatıyoruz, orda da kaçak oynayacaksa sağlı sollu singo-boey oynayalım daha iyi.

Rezaletti. Ikinci lig topcusu gibi oynadi. Hoca bunu cikarmakla gec bile kaldi

Her iki kanatta da ama özellikle sol bekte yıllardır adrese teslim orta yapan, asist yapan beklere hasret kaldık. Jacobs gününde olursa iyi bir savunma oyuncusu ama asla iyi bir bek değil bence.

Yazın kendisinden çıkıp 2003 kontenjanını bu mevkiye kullanıp direk 11 oynayacak kalitede bi genco iyi olur

Ligde zaten sakatlanma diye oynamıyorsun. CL'de de şöyle oynayacaksan ne için varsın sen.

Juve dep performansı geldiğinden bu yana en kötü maçıydı. Bir daha tekrarlamaz inş

karın ağrısı anlaşıldı bunun gül gibi manitanın üzüntüsü

Sol stoperde dengeli bir oyun oynadı. Sırıtmadı ama hava toplarında etkisiz olması sebebiyle 4'lüde stoper rotasyonunda oynayabileceğini sanmıyorum. Ancak rakip sahaya yıkılmış bir oyunda geçici bir çözüm olarak kullanılabilir gibi.

afrika şampiyonu allahın lütfu

cok temiz müdahale etti

hızı ile sol tarafımızı tutuyor cok iyi

Nazar değmesin tek kelimeyle mükemmel bir ilk yarı.

Geri
Üst Alt