#4 Ismail Jakobs

Fener maçına Barbara Palvin mi geliyor, Sydney Sweeney mi geliyor, Margot Robbie mi geliyor bilmem ama birini getirin şu adamı motive edin de prime performansıyla sahada olsun.

fener maçında eren oynasın. en azından işin ciddiyetinde olur. özel hayatında ne halt yediği gram umrumda değil, sahaya çıkınca profesyonel gibi davranmayan adamlara bu kulüp ekmek vermemeli

haftaya musaba'yı kucakta gezdirip geri döner aman erenle falan olmaz bu işler saçma sapan durduk yere gol yedirir ceza sahasına çekiliyor rakip üstüne gelince.Jakobs fbye karşı iyi oynar

Konsantre oldu mu acayip iyi bir defansif bek ama konsantre olmadığı zaman saçma sapan bi tip oluyor

Konsantre olmakta zorlanıyor sanırım. Adım gibi eminim bu herifin dopamin reseptörleri boku yemiş. Koy dünya kupası finaline kupayı alır. Gençlerbirligi maçına konsantre olamaz ama

Ligi sağ selamet bitirdikten sonra transfer seferine çıktığımızda bu arkadaşı sass cafenin kapısının önüne bırakıp geçmeli

DK teorisi oldukça güçlü.
Osimhen'in kolu kırıldı
Lang'in parmağı koptu
Bu da sanki sakınarak oynuyor. Inşallah agresif tribün ile gaza gelir

Yediğimiz golde buda hatalı son 3 Macta yediğimiz gollerde büyük hatalı. Çok büyük sorun. Bu adam iyi defans yapardı. Son 3 Macta sivadi

Şamp ligi bittiğinden beridir şalteri kapamış. Yediği komik çalımların izahı yok

1777240197685.webp

Ceza yiyecek telefonu alin sundan icmis .d

Sene sonu yollar ayrılmalı son dönemde hiç beğenmiyorum fener 10 kişi kaldıktan sonra bile sürekli bunun bölgesinden geldi.

Rakip sifira indiginde kolay gecebiliyor. Bugün 2 defa oldu. Bunlari calismali.

Benim izlediklerim arasında Hakan Ünsal sonrası en iyi GS sol beki.

Geri
Üst Alt