#4 Ismail Jakobs

Trabzon maçında orta açtırdı gol yedik
Kocaeli maçında orta açtırdı gol yedik
Gençler maçında topu uzaklaştıramaz gol yedik
Antaya maçında orta açırdı gol yedik

Sözleşmesini eline verip yollayın.

Senede 3 maç iyi oynayacak diye kontenjan ayırmaya, bu kadar maaş bağlamaya gerek yok bence. Ödenen civarı bir rakama elden çıkarıp yerine daha istikrarlı bir adam bulmalıyız.

Soyunma odasına bira sokmuş içiyor maçtan sonra. Bu bile ne kadar disiplinsiz ve cıvık olduğunun ıspatı. Oyuncu larak iyi ama bu özellikleri onu gitgide aşağı çekti. Çünkü artık fiziken düşmeye başlayacağı yaşlara geliyor.
Her çalımı yiyor, hiçbir ikili mücadeleyi kazanamıyor. Eski halinden eser yok. Hayatta çalım yemezdi eskiden.
Habire sakatlanıp durduğu zamanlarda bile savundum ama malesef veda edilmeli artık.

Cl maçı olacakta oynayacak. Ya orta açamamasına çıldırıyorum

1000159697.webp

1000159698.webp

63 maçta 3 asist

Bek de olsan her sene en az 5 asist yapmalısın.

Savunmada da 2-3 maç hariç vasat altısın , ederini veren götürsün.

Başlığa girdimde herkes gitsin diyor aynen bi 50 milyon verip yeni sol bek bulursunuz şu kıtlıkta...

Aslanım benim içtiğiin biralar helali hoş olsun sana seneye önüne ayağı top yapan bir teknik kanatla daha iyi olacaksın inşallah

Başlığa girdimde herkes gitsin diyor aynen bi 50 milyon verip yeni sol bek bulursunuz şu kıtlıkta...

Aslanım benim içtiğiin biralar helali hoş olsun sana seneye önüne ayağı top yapan bir teknik kanatla daha iyi olacaksın inşallah
El hadji diouf

halı sahada topçu seçmelerine katılıyor kendisi
yusuf kızıltaş muazzam bu arada gs antremanlarına katılsa sırıtmaz diyor jakobsda ama çocuk prof bile değil ne cevherler var ülkede

halı sahada topçu seçmelerine katılıyor kendisi
yusuf kızıltaş muazzam bu arada gs antremanlarına katılsa sırıtmaz diyor jakobsda ama çocuk prof bile değil ne cevherler var ülkede

Tr nin sıkıntısı yetenek felan değil hatta ülkeler arası futsal yarışması vs olsa tr derece falan alır yani freestyle konusunda kuzey afrika ve güney amerika ülkeleriyle kafa kafaya yarışır ama gelgelelimki bu 3 coğrafyanın sıkıntısı belli disiplin-çalışkanlık ve sistemin hala oturmamış olması tabi brezilya arjantini falan bi nebze ayırabiilriz ama özellikle fas-türkiye-cezayir gibi ülkeler çok daha ileri seviyelere gelebilir doğru çalışmayla

Geri
Üst Alt