#4 Ismail Jakobs

Çok sağlam durdu geride. Hücuma katkısı sınırlı ama Barış'ın etkisi büyük onda.

Dakika 78’de bir ara top attı çok kısa mesafede aşırtma. Sallai’ye de bir kaç adet güzel saldı. Özlemişiz böyle ince işleri ilk geldiği sene Mariano yapıyordu.

Çok basit risk almadan oynamaya çalışıyor. Böyle devam ederse ve sakatlanmazsa başka şeyler hayal ettirir.

Geliştirebileceği bir özelliği oyun kurarken solunu kapattıklarında direkt geri dönüyor sağı da olmadığı için. Atletizmiyle bazı rakiplere karşı top sürüp adam eksiltebilir, hatasız oynamak için o riske girmiyor.

hadi geçmiş olsun dizinden ameliyat oluyormyş bir kaç hafta yokmuş

Jakobs iyi çıktı gibi. İstikrarlı, sabit performansı var. Hızlı, savunmada güçlü duruyor. Ben beğendim şimdiye kadar.

Ameliyat işi doğruysa bir iki haftada nasıl dönecek anlamadım. O iş yaş gibi. Bakalım belki Jelert için de kendini gösterme fırsatı olur.

Ameliyat ve bir kaç hafta iyimser olmuş.

Skandal bir olay.

ameliyat isi rezalet. bu sikinti biliniyor muydu? tam sol bek bulduk derken yine 3 4 mac oraya berkani falan atarsa hoca tam bizlik bir olay olur

endişeye mahal yok. baron yakup olayı aydınlatmış

Yakup'un haberine de pek güvenilmez ama bu sefer doğrudur İnşallah

İsmail Jakobs. Galatasarayın seneler süren Sol Bek hasretine resmen tekmeyi vurdu. Hem hücumda yaptığı bindirmeleri, hem savunmadaki müthiş performansıyla ciddi fark yaratıyor. Senegal ve Monaco maçlarında izlediğim Jakobsunda önünde bir performans veriyor. Sara ve Osimhen ile beraber müthiş transfer. Böyle devam Black Lion
FB_IMG_1728241438968.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

milli takımda oynamış. demek ki ameliyat işi kolpa imiş.

İsmail Jakobs. Galatasarayın seneler süren Sol Bek hasretine resmen tekmeyi vurdu. Hem hücumda yaptığı bindirmeleri, hem savunmadaki müthiş performansıyla ciddi fark yaratıyor. Senegal ve Monaco maçlarında izlediğim Jakobsunda önünde bir performans veriyor. Sara ve Osimhen ile beraber müthiş transfer. Böyle devam Black Lion Ekli dosyayı görüntüle 265343

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakatlığın sebebini çok uzakta aramayın

Geri
Üst Alt