#4 Ismail Jakobs

1729512250736.webp

reyiz duble duble yapıştırıyordur şimdi :d

Eğer üçlüde sol stoper oynamayı becerebilirse birçok derde deva olacaktır

Cam adam diye baya korkutmuyor degil

Yunus Mertens'in yerine geçer. İsmail'i de dörtlünün solunda izleriz. 3-4-1-2 de coşarız.

Yunus Mertens'in yerine geçer. İsmail'i de dörtlünün solunda izleriz.
Okanın yunus hakkındaki erokspor maçı özelinde yaptığı yorum yunusu üçlüde kanat bek oynatacağını işaret ediyor bariz bir şekilde. Ben jacobsu sol stopere monte etmeye çalışacağını düşünüyorum hocanın çünkü kendisi de kenar stoperlerin özellikle atletizminden rahatsız belli ki

Okanın yunus hakkındaki erokspor maçı özelinde yaptığı yorum yunusu üçlüde kanat bek oynatacağını işaret ediyor bariz bir şekilde. Ben jacobsu sol stopere monte etmeye çalışacağını düşünüyorum hocanın çünkü kendisi de kenar stoperlerin özellikle atletizminden rahatsız belli ki
Birdaha yunusu kanat bek oynatırsa okan hocalığını sorgulatır. Saçmalık resmen. Elinde yerli bernardo silva var gidip kanat bek oynatıyorsun

bjk i
totenham i

maçlarını kaçırır.

samsun i

maçında kadroda olur.

sonrasında ise tamamen sahada olur.

Çok kötü oldu sakatlığı. Kadıköy derbisindeki etkisini düşünürsek önümüzdeki maçlarda eksikliği çok hissedilecek. Alternatifsiz tek bölge.

Bizim ülkede antalya gibi zeminler olduğu sürece her oyuncu risk altında, adam darbe almadan sakatlandi

Takımda bek yedeği yok 6 numara yedeği yok. Sırada torreira var pamuk ipliğine bağlı kadro planlaması var. Torreiraya bişey olursa koca sezon güme gider şu an.

Geri
Üst Alt