- 16 Haziran 2010
- 203.145
- 154.994
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanın yunus hakkındaki erokspor maçı özelinde yaptığı yorum yunusu üçlüde kanat bek oynatacağını işaret ediyor bariz bir şekilde. Ben jacobsu sol stopere monte etmeye çalışacağını düşünüyorum hocanın çünkü kendisi de kenar stoperlerin özellikle atletizminden rahatsız belli kiYunus Mertens'in yerine geçer. İsmail'i de dörtlünün solunda izleriz.
Birdaha yunusu kanat bek oynatırsa okan hocalığını sorgulatır. Saçmalık resmen. Elinde yerli bernardo silva var gidip kanat bek oynatıyorsunOkanın yunus hakkındaki erokspor maçı özelinde yaptığı yorum yunusu üçlüde kanat bek oynatacağını işaret ediyor bariz bir şekilde. Ben jacobsu sol stopere monte etmeye çalışacağını düşünüyorum hocanın çünkü kendisi de kenar stoperlerin özellikle atletizminden rahatsız belli ki
Mertensin yerine oynatsin. Saçma sapan işler.Birdaha yunusu kanat bek oynatırsa okan hocalığını sorgulatır. Saçmalık resmen. Elinde yerli bernardo silva var gidip kanat bek oynatıyorsun
Nerde oynarsa oynasın, kutuya dalıyor zaten.Birdaha yunusu kanat bek oynatırsa okan hocalığını sorgulatır. Saçmalık resmen. Elinde yerli bernardo silva var gidip kanat bek oynatıyorsun
Kutuya dalıyor da rakip de bizim ceza sahasına dalıyor. Böyle ofansif 2 oyuncuyu kanat bek oynatmak büyük risk. En az biri defansif topçu olmalı. Yunus mertens yerine oynamalıNerde oynarsa oynasın, kutuya dalıyor zaten.