#4 Ismail Jakobs

Tam fatih hoca sisteminde parlayacak oyuncu

Okan hocanın sol stoperde daha çok denemesini beklerdim

Mesele Şampiyonlar Ligi olduğunda Eren 'e göre çok daha iyi bir sol bek Jakobs. Hem çok hızlı hem defansif farkındalığı var. Salah 'ın karşısında Eren 'i izlemek istemiyorum açıkçası tıpkı Yamal karşısındaki Eren gibi bişey çıkabilir ortaya

Eren kısa sürede iyi katkı verdi , lig için yerli olmasından dolayı da çok büyük bir asset fena da oynamıyor maliyeti de yüksek değil ancak Jakobs sağlam olduğu sürece o oynamalı bekte , rotasyon olmadığı sürece

Mesele Şampiyonlar Ligi olduğunda Eren 'e göre çok daha iyi bir sol bek Jakobs. Hem çok hızlı hem defansif farkındalığı var. Salah 'ın karşısında Eren 'i izlemek istemiyorum açıkçası tıpkı Yamal karşısındaki Eren gibi bişey çıkabilir ortaya
Çalımci adamlar karşısında pozisyon almayı bilmiyor net şekilde

Baris ya da yunus 50 metre ilerde top bekleyince de iyce mahvediyor herseyi .Tek başına yetersiz

Salah'ı tutacak adam Jakobs'dur Eren lig için çok iyi bir isim ama Jakobs oynamalı artık

Bu adam sakat değilse kimse bundan formayı alamaz.. Türkiye liginin dinamikleri ile Avrupa farklı.. Frankfurt maçında Eren yerine Yakobs belki senaryo farklı olurdu..

Jakobs 'u ayrıca tebrik etmek istiyorum Avrupa 'nın en hızlı kenar oyuncularından biri Frimpong 'u yakaladı ezdi resmen. Defansif açıdan çok iyi bir oyun ortaya koyuyor Allah nazarlardan saklasın...

Eren'i de beğeniyorum, lig için yeterli birisi ama Jacobs'un kademe anlayışı ve atletizm olarak Eren'den korkunç bir fazlası var sağlıklı olduğu sürece.

Ikinci yari Salah girer, bakalim ona karsi napacak

Ilk yari sahanin en iyisiydi

İnanılmaz oynadı inanılmaz. O topu çıkarmasa demoralize olup tepe taklak gidebilirdik savunma anlamında 10 üzerinden 10luk oynadı

Geri
Üst Alt