#4 Ismail Jakobs

Ben de cok begendim ama beklemek lazim

3‘lüde sol stoper oynar gibi geldi bana

şimdilik iki özelliğini gördük

zeki topçu
kademe biliyor

köhnden ayrılan özellikleri

Çok diri ve güçlü defansif yönü kuvvetli bir sol bekimiz oldu gibi gözüküyor. Ayrıca bir anda hızlanabiliyor ve öylesine rastgele pas atmayan bir tarzı var.

Defansif olarak çok begendim aslan parçası yüzümüzü güldürdü ilk maç

bi bu alkolik herife bak bide jelert denilen sineğe bak kafası iyi çıksa yine topçuya benziyor adam

Bana baya güven verdi ya duruşu filan pasları da görerek atıyor Yunus kamil gibi vurmasa asisti de vardı

Herkes begenmiş bna neden vasat geldi yahu. Neyse görelim. Umarım herkes haklıdır

Dengeli durdu.Tabi takımca ileride deli gibi basmamamızın etkisi de var böyle görünmesinde. Köhn de ilk geldiğinde Boey deniliyordu, durum ortada. Biraz daha izlemek lazım.

Derbileri bilmem de diğer maçları çok rahat götürecek gibi. Kohn onu da yapamıyordu.
Yine de erken gelen golün rahatlığı vardı. 55. 60. dakikalarda maç 0 - 0 iken görmek lazım.

Sezon başından bu yana savunmada en etkili topu oynadık kaan davinson apo jakobs devam etmeliyiz

Temaslı oynuyor. Kademeler yerinde. Arka direk savunması iyi. Topu alamasa bile rakibe kolay kolay aldırmıyor. Daha ne isterim. Sakatlık kaza bela olmasın. Sonunda sol yanımız nefes alacak.

Geri
Üst Alt