#4 Ismail Jakobs

Eleman iyi topçu. Pes etmiyor. Pozisyonu hatırlarsınız belki rizeli topçu yanından atıp geçerken Pes etmedi geldi vücudunu atti önüne. Kademe bilgisi güzel. Bilekleri ve topla dönüşü gayet iyiydi. Ceza sahası içinde topla buluşup hemen dönüp vurması ozguveni güzel. Akan oyunda orta çalışmalı takım. Sadece jakops değil genelde orta açmada sorun var. Ben beğendim. Umarım daha da üzerine koyar

Eleman iyi topçu. Pes etmiyor. Pozisyonu hatırlarsınız belki rizeli topçu yanından atıp geçerken Pes etmedi geldi vücudunu atti önüne. Kademe bilgisi güzel. Bilekleri ve topla dönüşü gayet iyiydi. Ceza sahası içinde topla buluşup hemen dönüp vurması ozguveni güzel. Akan oyunda orta çalışmalı takım. Sadece jakops değil genelde orta açmada sorun var. Ben beğendim. Umarım daha da üzerine koyar
Dikkatimi çekti yan toplarda en büyük sorunumuz olan beklerin arka direkte kademeye girmesi sorununu bu oyuncu ile çözebiliriz gerçekten gollük bir pozisyonda vicd koyup kafa vurmasını engelledi rakip forvet

Çok beğendim. Şu adamı kopyalayıp bir tanede sağ beke koysak keşke

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaş ilk maçtan övmeyin bu kadar. İlk kötü performansta adamı duvardan duvara vuracaksınız. Kaldıki gsc birini ne zaman çok övse ya oyunu b..ka sarar yada sakatlar. Sakin olalım

1 senelik Galatasaray kariyeri başarılı geçer umarım.
Seneye bizimle olmayacak.

Bu çocuk için dün yazılanları not aldım. Olur da Köhn gibi özgüvenini yerle bir eder, ayakları titreyerek pas attığı günlere gelirsek aynı kişilerin neler yazacağını merak ediyorum.

Yunus asistini yedi, defansi hoṣuma gitti. Köhn gibi gidip de dönmemezlik yapmiyor

İsmail Jakobs. Sonunda gerçek anlamda savunma yapmayı bilen, nerede duracağını bilen, orta keserken kafasını kaldıran bir Sol Bek oyuncumuz oldu. Monaco ve Senegal Milli Takımında izlediğim için biliyordum ve beklediğim gibi de oynadı, daha da iyi olacak alıştıkça. Çok iyiydin böyle devam Senegal Aslanı
FB_IMG_1726342916345.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt