Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.567
- 2.217
- 1.813
Sofascore'da puanı oldukça düşüktü. Orta isabeti ve ikili mücadele kazanma oranı da az.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tadic’i pasifize ettik sayesinde, bazı şeyler istatistiklerde gözükmez.Ekli dosyayı görüntüle 263696
Sofascore'da puanı oldukça düşüktü. Orta isabeti ve ikili mücadele kazanma oranı da az.
Sofaya kalsa szmanski saradan daha iyi oynamış o maçta. İkili mücadeleye çok fazla önem gösteriyorlar anlamsız şekilde. İstersen 3 gol at ama ikili mücadele kazanmamissan kötüsün maçta.Ekli dosyayı görüntüle 263696
Katılıyorum. Önümüzdeki maçlarda diğer özelliklerini de daha fazla görürürz umarım.Tadic’i pasifize ettik sayesinde, bazı şeyler istatistiklerde gözükmez.
10 milyon euroluk sol bek bence de fazlasını yapmalı ama ben bireysel bakış açımla videolarda beğenmiştim bayağı.Katılıyorum. Önümüzdeki maçlarda diğer özelliklerini de daha fazla görürürz umarım.
Bu arkadaş yarın oynayacak mı acaba? Sosyal medyada sakat filan demişler, yeni gördüm.
Doruk ilk akraba ziyaretinde seni dövücem, hatırlat.son iki maçta iyi oynadı ama zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmalı mıyız emin değilim.
Doruk ilk akraba ziyaretinde seni dövücem, hatırlat.
O nasıl tepki lanİdmanda gördüm rahatladım oh