#4 Ismail Jakobs

. Azman gibi herifmiş, kanayan yarayı durdurmadı, direkt dikiş attı*.
Hücumda da öyle kütük birine benzemiyor.
*Sakatlık sorunu yaşamaz umarım, tek korkum o.
*. *. kesinlikle sevgili onur.

kendisine dair detayli nacizane gozlem mesajimda bir cok artisina deginmistim altyapi donemi performansi dahil. ki, o donemin hocalarinin kendisine dair dediklerini de ek olarak vurgulamistim hatirlarsaniz. tek endisemin *sakatlik konusu oldugunu da bold vurgulamistim.

.<-hatta,buna ek, sevgili @Keramettin TANRIVERDİ in hakli bir ince gordugu *serzenisi var idi ; *oyuncu daha gelmeden olumsuz bakan
tu ka ka bazli yorumlara yonelik -> oyuncunun genel kalitesine pozitif vurgu yaptigi kisa dokunuslu mesajina o gun , o mesaji alinti yapip :
sakatlik konusunda problem yasamaz tam sezon cikarirsa ihya eder minvalinde bir mesaj eklemistim.

sevgili @Aras Şimşek ismi ciktigi ilk gunlerde yorumumu sormustu,
eksi arti detayli bir mesaj yazmistim dm .

velhasil - *sara gibi *kendisi de bekledigim gibi basladilar bizle . acikcasi altyas donemlerinden bugune bildigim isimler oldugundan buyuk keyif aldim kumaslarini kisa surede hepimize gostermelerine .

bizle tam maksimum'a henuz ulasmadilar .daha da ekstraa iyi yonlerini gosterecekler-toplu topsuz . inancim ve guvenim tam .

oyuncularimiza destek cikalim sahip cikalim. bu yolun sonu ^ kupa .

@Hayri Cund , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .

Muhteşem bir herif gerçekten parasıydı söylenenlerdi ki bende söyledim herkese herşeyi yedirdi . Bu kadar dengeli sol bek hiç hatırlamıyorum aman nazar değmesin .

Adam Osi’ye öyle bir orta açtı ki, Osi dokunsa gol, dokundu ama kaleci nasıl çıkartıyda çıkarttı. Bence çok iyi oyuncu.

Bilmiyorum öyle bir fizik/atletizm kalitesi var ki adamın belki olduğundan bile çok daha iyi geliyor gözüme. Çok az maça çıktı çok az izleyebildik ama verdiği güven Nagatomo 'dan bile daha fazla sol bekte

Bayağı iyiydi ama tek eksisi.Son paslarda orta yerine yerden oynasa çok daha tehlikeli pozisyonlar olacaktı.

Her izlediğim maç daha da beğeniyorum bazen basit pas hatası yapıyor onu törpülemesi lazım

bazen apo gibi kafayı kırıp fazla şansını zorluyo ama 100 tane iyi işin yanına 2 tane kötü olunca kızası gelmiyo insanın. daha da iyi olacak inşallah, özellikle hücumda sorumluluk almaktan kaçmamalı.

Diri, fizikli ve en önemlisi de acayip uyanik bir oyuncu. Full konsantre oynuyor

Bunu nasıl almışız yav biz?

Sakatlık problemleri var deniyordu benim tek korkum o açıkçası.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nazar değmesin işini çok iyi yapıyor şu ana kadar..

Geri
Üst Alt