#4 Ismail Jakobs

Adama topçuoğlu topçu demiştim be
Adamın videoları analiz edip beğendiğimi beyan ederken herkes koşarken düştüğü videoya sallıyordu o ara sana araştır demişimdir.

DK maç videolarını atmıştım hatta.

Lakin yine de temkinli olmak lazım, istikrarını koruması önemli, zamanla geriye gitmemesi de önemli. Bu Alpay Nafi midir nedir bu herife aşırı sallıyordu, iyi oynayınca sesi çıktı mı

Adamın videoları analiz edip beğendiğimi beyan ederken herkes koşarken düştüğü videoya sallıyordu o ara sana araştır demişimdir.

DK maç videolarını atmıştım hatta.

Lakin yine de temkinli olmak lazım, istikrarını koruması önemli, zamanla geriye gitmemesi de önemli. Bu Alpay Nafi midir nedir bu herife aşırı sallıyordu, iyi oynayınca sesi çıktı mı
Yok 1 tane bile tweeti yok

Takıma alıştıkça daha iyi olacak kanısındayım.

şu ana kadr beklentileri fazlasıyla verdi sanırım. gerçi solda taraftarın uzun zamandır beklenti sıfıra yakındı. iyi ilerliyor hem ileride hem geride bence.

İnanılmaz taç kullanıyor Rize, Kadıköy ve Paok bu 3 maçtada çok etkili taç kullandı resmen bir hücum opsiyonumuz oldu.

Fotmob adlı sayfaya göre Jakobs 'un Monaco-Milli Takım ve Galatasaray ile oynadığı son maçlardaki istatistikleri. 7 rating altında aldığı tek maç 21 dakika sahada kaldığı Burkina Faso maçı

Adam resmen 90 dakika sahada kaldığı her maç +7 rating ile oynuyor

1.webp

Jacobs ile sponsorluk ayarlamayan yönetim de ne bileyim

İsmail Jakobs. Evet arkadaşlar resmen bulmuşuz. Seneler sonra istediğimiz, beklediğimiz dengeli bek oyuncumuzu bulmuşuz. Savunmasıda, hücumuda gayet yeterli ve iyi bir oyuncu. Çok hızlı ve ayaklarıda yere çok sağlam basıyor. Monaco günlerinden de bildiğim için çok mutluyum. Böyle devam, harikaydın Senegal Aslanı
20240926_052236.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt