#4 Ismail Jakobs

milli takıma çağrılmış

Goalkeepers: Edouard Mendy, Seny Dieng, Cheikh Lo Ndoye

Defenders: Kalidou Koulibaly, Moussa Niakhate, Abdou Diallo, Seydou Sano, Ismail Jakobs, Abdoulaye Seck, El Hadji Malick Diouf, Abdou Aziz Ndiaye, Formose Mendy

Midfielders: Idrissa Gana Gueye, Lamine Camara, Pathe Ciss, Habib Diarra, Pape Matar Sarr, Pape Gueye, Krepin Diatta, Ibrahima Seck

Forwards: Sadio Mane, Ismaila Sarr, Iliman Ndiaye, Boulaye Dia, Nicolas Jackson, Habib Diallo, Cherif Ndiaye, Cheikh Tidiane Sabaly

Thiaw hands debuts to Sabaly and Seck in 28-man Senegal squad, Diatta returns

Sık sık sakatlanan bir herif. Geldiğinde de yazmıştım. Adama hedefin / hayalin ne diyorlar sakatlanmamak diyor.

Kronik mi bilemem fakat sakatlıklar ile sezon boyunca çok maç kaçıran biri.

Sakat mı şimdi zaten ilk yarı bir kere mi ne gördüm dakika 30 filandı oynadığını unuttum

Ya gidecek bertrand traoreye karşı oynayacak bir sürü ikili mücadele falan nüksedecek sakatlığı başlayacağım şimdi bu milli takımlara ya

Daha gelirken dedik o kadar bu herifin sakatlık geçmişi kabarık diye. Sadece TM verileri bile gösteriyordu. Adam sakatlıklardan dolayı 25 yaşına kadar 230 tane pro maça çıkabilmiş sadece. 21 yaşındaki Jelert'in 152 maçı var ki bizde bu sene hiç oynamadı henüz.
Velhasıl, bile bile lades durumu oldu. Üstüne de Afrika orjinli olduğu için Afrika kupası mevzusu var.

Monacoda oynamak ile danimarkanın x köyünde oynamak arasında dağlar kadar fark var.

Ayrıca kıyas da pek mantıklı değil. Danimarka gibi ülkelerde 16 yaşında a takıma çıkarılıyor insanlar.
Adamların misyonu bu.

19/20 Bundesliga 20
20/21 Bundesliga 23
21/22 Ligue1 28
22/23 Ligue1 32
23/24 Ligue1 22

Gayet iyi maç sayısı var. 3 sene önce 3. ligden kerem diye bir çocuk geldi bu kulübe.

Boey'in de 155 tane maç sayısı var. Bu kıyas değil. Bugün geri gelse bu sakat sürekli sakatlanıyor diye almayacağız heralde.

Çıtkırıldım adam konusuna katılıyorum. Maç sayısı istatistiği net boş olay.

Bunu opsiyonu zorunlu mu.

Zorunluymuş. İdareli kullanıp iyi bir yedek bağlamamız lazım kendisine gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Dün sekiyodu az,hazır olmadan oynamamalı böyle zeminlerde

Hemen almak lazım cüzi bir maaşa Berkan filan çocuk madara oldu geçen yıl bir momentumla gitti de bu yıl saçma sapan işler yapıyor haliyle.

maç formunu kaybetmişti milli takımda kazanır artık!!

İnşallah milli takıma gitmemek için dümenden bir durum vardır.

Tekrar sakatlandıysa işimiz var. Devre arasında yine sol bek bakacağız demektir bu. Sakatlık geçmişi pek hayırlı değil çünkü kronik havası var

2024 model saracchi! Birde zorunlu satın alma opsiyonu koydular sözleşmesine.

Bu adam da saracchi gibi çok iyi bek ama sık sakatlanma problemi var herhalde. 3 lü savunma artık elzem oldu

20241114_001040.webp

Geri
Üst Alt