#4 Ismail Jakobs

sözleşmesini bir şekilde fesh edebilirsek güzel olur, ben bundan sonra verim verecegini sanmıyorum

Rogerio ismi geçiyodu solbek aradığımıza göre jakobsta problem var belli

Tam solbeki bulduk diyoruz sakatlık sorunu çıkıyo şansımızı

Sakatlığı farklı bölgeden ama ilk sakatlığını tam atlatmış olsa belki bu sakatlığı da olmazdı. Arka adale sakatlıkları çetrefilli olabiliyor. %100 değilse Sivas deplasmanında riske etmemek lazım mesela.

Sakatlığı farklı bölgeden ama ilk sakatlığını tam atlatmış olsa belki bu sakatlığı da olmazdı. Arka adale sakatlıkları çetrefilli olabiliyor. %100 değilse Sivas deplasmanında riske etmemek lazım mesela.
Kerem övet ilk yarıyı kapattı diyordu. Bence biz alternatif bir sol bek de almalıyız. Sakatlık konusunda güven vermiyor jacobs

sakatlanıp durma hemşerim gs de para çok yerine daha sağlamını buluruz bak!!

Sakatlanan oyuncudan fayda gelmez sene sonu elden çıkarılmalı. Bu arada kendisi gerçekten iyi bir oyuncu.

Bizi mahveden oyuncu, olmadığı için dar olan kanat rotasyonumuzu arkada oyuncu kullanarak iyice daraltıyoruz ve o adamlar arkada oynadığı için saha içerisinde denge bozuluyor.

Döndüğünde yine sakatlanır çünkü oyun stili itibariyle çizgiyi boydan boya kullanıp agresif oynayan bir adamın akşam 10'da yatıp yemesine içmesine dikkat edip çok iyi antrenere olması gerekir. Bu oyun stiline sahip en üst seviyeye çıkmış adamlar bile kayış kopartıyor ki Jakobs'tan bize sol bek olmaz. Oralarda oynayabilecek olsa bize düşmezdi. Bu stil oyuncu alacaksan pişmaniye olmadan önce alacaksın. Boey bile henüz iflah olabilmiş değil.

Ek bilgi: yaşadığı sakatlık başıma geldi, tam 2 yıl olacak, sanıldığından çok daha ciddi bir sakatlık yaşadı. Öyle 2-3 haftaya dönmesini imkansız görüyorum.

Kronik adamlarla bu iş yürümez. Osimhen ve Sara transferlerine rağmen yönetim bu sezon da transfer konusunda sınıfta kaldı.

Geri
Üst Alt