#4 Ismail Jakobs

Milli maçtan hemen önceki maç sakatlanmadı mı bu

Milli takıma yollayıp ilk antrenmanda sakatlandım ayağı yapmasını kimse akıl edemedi mi

Sakatlığı süresince maaşını ödetirdik en azından sizin ben yapacağınız işi,85 kişi napıyonuz olm tesiste hiç mi beyin fırtınası dönmüyo

Yener İnce'nin şu maçta bizimle olacak demesi hata bence
İyileşme döneminde dese yeterli

Milli maçtan hemen önceki maç sakatlanmadı mı bu

Milli takıma yollayıp ilk antrenmanda sakatlandım ayağı yapmasını kimse akıl edemedi mi

Sakatlığı süresince maaşını ödetirdik en azından sizin ben yapacağınız işi,85 kişi napıyonuz olm tesiste hiç mi beyin fırtınası dönmüyo
Malmöyü yener miyiz

Malmöyü yener miyiz
Saldıracağımız 60 dk osimhen abi 2-3 tane sıkıştırırsa yeneriz

Sıkıştıramazsa yeriz yeniliriz

Sıkıştırır tek farklı öndeysek son 20 dk adamların becerisine kalıyo iş buldukları 50 pozisyonda golü bulurlarsa berabere kalırız,bulamazlarsa bundan önceki 250 maçta olduğu gibi tek farkla ıkına ıkına kazanırız

Dönse de uzun bir süre tabii oynarsa acaba ne zaman sakatlanacak diye izleyeceğiz heralde neden böyle bir profile para bağladık inanılmaz

Saldıracağımız 60 dk osimhen abi 2-3 tane sıkıştırırsa yeneriz

Sıkıştıramazsa yeriz yeniliriz

Sıkıştırır tek farklı öndeysek son 20 dk adamların becerisine kalıyo iş buldukları 50 pozisyonda golü bulurlarsa berabere kalırız,bulamazlarsa bundan önceki 250 maçta olduğu gibi tek farkla ıkına ıkına kazanırız
Dün 2. Yarı adamları doğru dürüst dondurmedik. Sanchez ortaya gecince kendimize geldik

angelino gibi maça oynama ile zorunlu opsiyon devreye giriyorsa oynatmayalım

Jakobs 'un iyileşmesi gerçekten çok önemli, hem üçlü defans oynarken en azından bek oynamayı bilen bir tane oyuncuyu kullanırız hem dörtlü defans oynamamız gerektiği zaman elimizdeki tek sol bek

Üçlü oynarken Yunus ve Barış kanat/bek oynamak zorunda kalıyor dörtlü defansı zaten oynayamıyoruz

herifin ne zaman döneceği bile belli değil, ben şanssızlık olarak görmüyorum, bu herifin özel hayatı ile alakalı 1000 tane haber çıktı, yalan olacak değil herhalde, kendine bakan adam adele sakatlığı falan yaşamaz, barış mertens torreira ne zaman adele sakatlığı yaşamış ?

Gece gece lincleyesim geldi uykumdan uyandım

40 gündür ortada yok çıkarın avrupa listesinden şutlayın bu kroniği

Bıktım artık bek sorunundan

Besoccer.com sitesi early january 2025 yazmış dönüşünü. Güvenilir midir?

Bu adamın sakatlığa yatkın olduğu biliniyordu herkes söyledi gittik aldık koskoca bir yanlış transfer

Geri
Üst Alt