#4 Ismail Jakobs

Bizim gibi top kaptırdığı anda net pozisyon verme riski bulunan takımlar için nimet. Altın değerinde bir profil.

Son 30 yılın en iyi sol beki. Atanamamış Eric abidal. Üçlüde sol stoperde oynar çok rahat.

3 lüde sol stoper denemeliyiz cidden bu adamı, sanchez-apo-jacobs şeklinde. Hem a.kerim ortada oynarsa yavaşlığının dezavantajı ortadan kalkar. İnşallah sakatlık problemi olmaz artık jacobs'ta

Gozunun yagini yiyim sakatlanma. Sen varsin diye Apo'nun ardina bi kere girdiler onda da sen yetistin.

Jakobs'u çok beğeniyorum ve takımda asla ikamesi yok umarım sezon sonuna kadar bir daha sakatlanmaz. Sağ tarafa da Jakobs gibi bir isim bulmalıyız.

Sakatlanmasa cok iyi topçu

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün olmasaydı 3 gol yemiştik.

sezon basından beri yazdıgımı yine yazayım ,jacobs ,osiensen ve davinsonu 30 mac civarı saglam tutabilirsek şampiyon oluruz
o yuzden teknık heyet bu 3 adamı maclarda öndeyseken erken oyundan alıp korumalı

Monaco'yu biraz izleyenler bilir ki fiziksel kapasitesi zayıf oyuncuyla işleri olmaz. Monaco Barça'yı sezon başında çok iyi giderken fizikle döverek yenmişti Şampiyonlar Liginde. Hatta aciz duruma sokmuştu. Jakobs da bu sezon başladığında as oyuncusuydu Monaco'nun ve sezona iyi başladığı için övgü alıyordu.

Oyuncuyla ilgili dert kalitesi değil devamlılığı. Alman milli takımına kadar yükselip bu kadar hızlı düşmesinin sebebi de bariz bir şekilde devamlılık sorunu. Burada da farklı seyretmesini beklemiyorum.

Su adama mac konusunda laf edenler oldu ya herif defans yapiyor diye solbekimiz falan olamazmis dediler ciddi ciddi :rolleyes:
Adam çok verimli oynuyor beğeniyorum. Sakat değildir umarim berkandan sol bek filan olmaz. Bir girdi 4 top kaybetti. Bben jakobsta hiç böyle basit hata gormuyorum

Çok dengeli bir bek. Sakatlık sorunu olmaz ise bize uzun yıllar sol bek aratmaz.

Tutukluk var biraz. Sakatlıklar ritmini kaçırdı herifin zımba gibiydi geldiğinde.

Futboldan anlayan herkes kalitesini görüyordur.

İsmail Jakobs. İstediğimiz Sol Bek performansını yine fazlasıyla gösterdi. Çok iyi bir savunmacı kesinlikle ki ikinci devre yaptığı müdahale maçın en kritik hareketiydi. Böyle devam aslanım benim. Monaco bile bu adamı arıyor şuan desteğe devam. Harikasın Senegal Aslanı
20250105_124429.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartmışsınız

İyi değildi

Ama bu durum normal çünkü henüz ritmini bulmamıştır

Kazasız belasız devam ederse önümüzdeki aydan itibaren fark yaratacak inş

boey-davinson-transfer-jacobs hattını oluşturabilseydik bu sezon uefa ve ligde çıktığımız bütün maçları kazanabilirdik.

Geri
Üst Alt