#4 Ismail Jakobs

ikinci yarı oyundaydı.

Sakatlanmazsa çok iyi oyuncu ama sakatlanmazsa

Boey-jacobs stil olarak birbirine benziyor. geçen gün rennes maçını izledim, asingon mu neydi geçen sezonlar istediğimiz, oda bu stile uyuyor. bu tip beklerden devam etmek lazım. öyle atletizm ve patlayıcılıkları var ki, bu ligde iş yapmama ihtimalleri yok.

Bu mactan sonra da bu adama sallamazsin yav. Deniz Turuc her mac ya bir tane tikliyordu ya da asit yapiyordu bizim maclarda. Kupada da gorduk en yakin ornek

Deniz Turuc’u bugun sahada gordunuz mu? Sildi atti bir de asist yapiyordu. He hücum icin Boey gibi kontra disi pozisyonlarda hic risk almıyor ama ihtiyac da olmadi suan. Böyle sakatliksiz temiz is görsün yeter.

Sahadaki en iyi isimdi bence bugun

Sakatlık süreci olmasa çok daha iyi ritim yakalamış olacaktı ama tekrar ritim yakalamaya başladı istikrarlı şekilde olursa ciddi katkı sağlayacaktır.

Üçlü oynicaksak sol stoper atarım kanat bekle alakası yok bu herifin

İsmail Jakobs. Sonunda senelerdir aradığımız Sol Bek oyuncusuna kavuşmuş bulunmaktayız. Gerek hücumda yaptığı bindirmeler, gerekse savunma performansı ki savunma performansı çok iyi, gerçekten harikaydı. Bir yedek alıp arkamıza yaslanalım. Çok iyiydin Senegal Aslanı
ufs6qd.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Angelino ve Kohnden çok da farkı olmayan vasat top tepici.

Evet savunmada iyi ama o kadar, stoper olur bundan sol bek olmaz

Geri
Üst Alt