#4 Ismail Jakobs

İlk sakatlandığı ana kadar oh be yeni boey bulduk diye sevinirken adam kronik çıktı. Bayern'in şuan boeyden çektiğini bız bu arkadaştan çekiyoruz. O kadar harcamaya yine ne sağ bek ne sol bekimiz var.

İlk sakatlandığı ana kadar oh be yeni boey bulduk diye sevinirken adam kronik çıktı. Bayern'in şuan boeyden çektiğini bız bu arkadaştan çekiyoruz. O kadar harcamaya yine ne sağ bek ne sol bekimiz var.
yeni boey işte dostum

buda sakatlanıyo :D

Walker-Peters’ı alıp bu arkadaşın yarattığı zaafiyetten kurtulmak lazım. Üçlü sistemde Barış’la kanat bek oynar, Yunus da forvet arkasına geçer. Yunus el kola başlayınca da Mertens girer zira o da 60 dakikayı zor kaldırıyor.

Sakatlık geçmişi bu kadar kabarık oyuncuya 8-9 her neyse zorunlu satın alma ile aldınız ya hainlik yaptığınız

Bari opsiyona belli maç sayısına ulaşırsa diye ekleseydinizde oynatmayıp kurtulsaydık. At olsa vurulurdu şimdiye kadar

2 senedir gönderdiğin Zaniolo kimse bonservisini almıyor türlü türlü maddeler ekliyorlar sen bu sakat herife gözü kapalı imza atmışsın yazıklar olsun

Gelmeden önce sayfa sayfa sakatlık geçmişi paylaştık bu adamın transferine olur veren sağlık ekibinden teknik ekibine herkes görevden alınmalı

oyun prototipi ozelligi baglaminda -*jacobs'un bir den fazla nuanslar da
takim oyunun da olumlu dokunuslari olacagini bekliyorum. <->
soldan bindirmeleri bir yana,
ozellikle ; * invert yonu ayri not ettigim tarafi idi *izledigim maclar ozelinde.

topla ice kivrimli *invert dusuncesi disinda,
*topu *invert *pasla orta merkeze ve 3. bolgeye kendi bolgesinden devamli gonderme kafasinda . bu tur devamli arayista olan oyunculari ayri bi begeniyorum .

ismi bizle ilk ciktiginda sanirim sevgili @Keramettin TANRIVERDİ nin bir mesajini alinti yapip - su tarz bir sey demistim ;
yetenegi ,kumasi,skalasin dan ,genel eksi artisindan bagimsiz , tek endisem ; *sakatlik konusu .
tam sezon cikarirsa win win bir transfer oznesi olur . nacizane dusuncem.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
sakatlık riskini dile getiren ilk mesaj olmuş.

Adamın sakat olduğunu 5 yaşındaki cocuklar biliyor, sen gidip alıyorsun tonla bonservis maaş sonra neden böyle oldu

Okan futbolunda böyle sakatlığa meyilli adamların oynaması intihar. Geçen sol tarafta press yapıyordu.

Abi oyuncuları ekonomik kullanabilme gibi bir huyu olmayan bir adam var elimizde.

Şunu sağlasa tüm oyunculardan verimi alırız.
Berkandan cafu performansı bekleyip olmayınca da cezalandırıyor.

1500-2000 dk sezon ortalaması olan adamdan 4500 dk oynamasını bekledik

Kendisine iyi bakmadığı belli, kronikten ziyade. Lemina da bizdeyken kendine iyi bakmıyordu, bizden gitti 4 sezonda 20 gün bile sakatlık yaşamadı.

Neden zorunlu opsiyon abi Angelino gibi adam opsiyonlu ile alınmışken şu profili bile zorunlu opsiyon ile alabilen yönetimin değişimi dramdır. Şimdi ne yapacağız bu sakat ile? 5 milyon daha verip Eren'i alın hadi iş yapmış olursunuz.

Hala bir sürü para verip bek denen gereksiz mevki için para harcıyoruz. Bizim beklere ihtiyacımız yok ki.

Kanadında tadic, quaresma, ziyech zaha, kerem gibi savunma yapmayan dedeler oynuyorsa arkasına bek koyarsın. Biz de öyle bir durum yok. 2 tane genç dinamik kanadımız var. Adamların arkasına bek koysan bile o adamları oynatmasını da bilmiyor bizim kanatlar ve onlara nasıl defansif yardım edeceklerini de bilmiyorlar. Barış ile yunus o kanatta tek başlarına oynadıklarında daha rahat edecek topçular. Aşırı yanlış yapıyoruz paraları çöpe atıyoruz.

Geri
Üst Alt