- 30 Ekim 2024
- 49
- 5
- 28
Kardeş yaşıyor musun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hope so ama ben Sara’dan da pek ümitli değilim.Max %20 geri döner oradan bonservis olarak. Ama bu maaşlardan dolayı kökü zarar. Sara'yı bu kısma asla yazmam onda da hocanın iş bilmezliği var maalesef. Kupada Başakşehir maçında oyuna almasaydı o sakatlığı yaşamayacaktı. Sanki çok önemli maçmış gibi son anlarda oyuna almıştı. Sara'nın formu tekrar artar eminim.
Hope so ama ben Sara’dan da pek ümitli değilim.
En azından takım düştüğünde kaldıracak biri değilmiş yani.
Diğerleriyle kıyaslarsak açık ara en işe yarayan o tabii.
Bizim doktor @Melih Peker oyle ameliyat ile olacak bir sey olmadigini soylemisti, asil bolgesi cok hassas bir bolge.Devam etmeyi düşünseydik ameliyat eder yeni sezonun ikinci yarısına hazırlamaya çalışırdık
Belli ki kalan 3-5 maç katkı almaya bakıp sakat değil oynuyo diyerek itelemeye çalışıcaz bir yere
Hope so ama ben Sara’dan da pek ümitli değilim.
Melih biraz araştırırsa görür olabildiğiniBizim doktor @Melih Peker oyle ameliyat ile olacak bir sey olmadigini soylemisti, asil bolgesi cok hassas bir bolge.
bizi aydinlatMelih biraz araştırırsa görür olabildiğini
eline sağlık. halk olarak soruyorum, at olsa vurulur mu beklenir mi?partial ( kismi ) achilles yirtiklarinda yada tendonitis ( tendon iltihabi ) dedigimiz tendonda sisme ve iltihap olan daha kronik seyreden yaralanmalarda cerrahi ilk secenek degildir.
cerrahi tedavi sporcularda achilles rupture ( yani tendonun tamamen kopmasi ) durumunda tercih edilir ve spora donus 9 ayi bulabilen uzun bir rehabilitasyon surecini kapsar
partial yani kismi yirtiklar ile partial rupture dedigimiz tendonun icten ice yirtildigi (buna intersitial rupture da deriz ) ama disardan hala butun gibi goruldugu durumlari iyi ayirt etmek gerekir.
tendonu bir halat gibi dusunun burgu seklinde degil duz birbirine paralel uzanan lifler. bu liflerin her birinin icerisinde yuzlerce daha ince lifler ve bunlari sarmallayan zarlar mevcut. bu liflerin bir grubu koptugunda buna kismi yirtik diyoruz.
ancak liflerin darmadagin olup kanadigi ama hala butun gorundugu partial yada intersitial rupture tanisi goz ardi edilebiliyor. bu hususta zaten fizyoterapi denenmis ve basarili olamamissa hasarli doku ve kanama urunlerini temizleyip dikisle tendonlari onarmak suretiyle daha az kapsamli bir cerrahi yoluna gidilebilir. bu yaralanma daha nadir gorulen bir durum ve mr ile dogru taniyi koymak cok onemli.
jacobs'ta benim anladigim kadariyla kismi zorlanma ve yirtik ile birlikte odemli ve iltihapli tedavi surecinin uzadigi bir tendonit durumu soz konusu dolayisiyla rupture riskini azaltmak icin agirdan aldiklarini dusunuyorum.
Olay tam olarak bu. 20 mil euroluk oyuncu ayakta kalacak, takımı ayakta tutacak. Bunu yapamayorsa napcaz sarayı. Takım iyiyken, tanım olsun diye söylüyorum, misal 10 milyonluk oyuncu da yeterdi zaten.Hope so ama ben Sara’dan da pek ümitli değilim.