#4 Ismail Jakobs

Geri dön eren fen bizi kurtar kafasındakilerin ben kafasını anlamıyorum

Bu adam göz göte göre kendisine tonla para ödeyen klubünü sakatlık bahsnesiyle sattı

Amacı almanya ya gitmek işte besbelli

Bir daha yedek klubesine bile alınmamalı bu kötürüm yatalak

İcardi kafasına göre gezerken iyi de bu adama niye sövüyonuz onu anlamadım:dd Ya hiç taviz vermeyeceksin yada durum bu. İcardi konusunu yönetemedik bana göre, oyuncuya sınırsız taviz vermek yönetmek değil.
Zorlama kıyas olmamış mı yav. İcardi gezmesin hadi okey de herif sezonu kapattı, kadrodan çıkarıldı. İcardinin öngörülen dönüş süresi 9-12 ay denildi ta ilk günden.
Bu herif sezonu kapattıysa ve kadrodan çıkarılsa (ki dondurulacaksa bunun yapılması gerektiğini de yazdım) sorun olmazdı.

İlk geldiğinde ucuza almışız dedirtecek bir hali vardı. Muhtemelen bizimkilerin düşüncesi adam Monaco'dan ateş gibi geliyor biz bu adamdan ara döneme kadar full yararlanırız kendini davinson gibi kabul ettirip arazi olursa olurdu. 5.maçında patladı lastik. Jelert üstüne buna raporlara ragmen onay vererek Okan hocanın şisen egosunun maaliyeti oldu. Seneye gözü kapalı bu ve erene güvenilemeyecek yine karman corman olcak hersey.

İcardi kafasına göre gezerken iyi de bu adama niye sövüyonuz onu anlamadım:dd Ya hiç taviz vermeyeceksin yada durum bu. İcardi konusunu yönetemedik bana göre, oyuncuya sınırsız taviz vermek yönetmek değil.
hay üzerine İcardi kadar taş düşsün de o taşla bench-press yap üstat. :d

her iki durumun birbiri ile ne alakası var yaw?

adamin müzmin sakat oldugu biliniyordu ve yönetim bunu bile bile aldi. o yüzden Jakobs'a kizmak bana sacma geliyor. asil yönetim bunun bedelini ödemeli (diger sacma transferlerle beraber!).

"Galatasaray'da hedeflerim var."

cümlenin özü Galatasaray'da 3 maç sakatlanmadan oynamayı hedefliyorum.

Bu adamın sezon sonu 3'e 5'e bakılmadan doğrudan satılması gerekiyor. Aynısı Cuesta, Jelert, Sallai ve Yusuf için de geçerli. Çok kötü transferler yapıldı, bunu kimse inkar edemez.

seneye ciddi yapılanmaya girmemiz gerekiyor, torreira muslera osimhen seneye olmayacak, icardiden performans tekrar alır mıyız belirsiz. hala takımda istenilen düzeyde bek oyuncusu yok.

hay üzerine İcardi kadar taş düşsün de o taşla bench-press yap üstat. :d

her iki durumun birbiri ile ne alakası var yaw?
İcardiyi çok severim aga konu o değil, takım sporlarında böyle durumlar herkesi rahatsız eder onu söylemek istedim:d Sakatsanda İstanbul dışına çıkma demiyorum ama en azından takımın maçlarına yine gelirsin, idmanda arkadaşlarına destek için gelirsin vs. İşin ucunu açıyorsun bu şekilde onu söylemek istedim, yarın Abdulkerim sakatlandığında da aynısını yapabilir o zaman. Jacobs'da 2-3 günlüğüne gitmiş olabilir normal.

İcardiyi çok severim aga konu o değil, takım sporlarında böyle durumlar herkesi rahatsız eder onu söylemek istedim:d Sakatsanda İstanbul dışına çıkma demiyorum ama en azından takımın maçlarına yine gelirsin, idmanda arkadaşlarına destek için gelirsin vs. İşin ucunu açıyorsun bu şekilde onu söylemek istedim, yarın Abdulkerim sakatlandığında da aynısını yapabilir o zaman. Jacobs'da 2-3 günlüğüne gitmiş olabilir normal.
Mesele bu herifin sürekli farklı farklı yerlerden ufak ufak sakatlanıp müzmin sakat olması. İcardi gibi çapraz koparıp sezonu kapatsaydı nereye gidiyorsa gitsin şahsen umrumda olmazdı bireysel çalışmasını yaptığı sürece. Müzmin sakat olduğu için ekstra özenli ve titiz olması lazım kendine bakma konusunda bunun ama işi gücü gezmek tozmak

icardi'nin lisansı iptal edildi yaw. şu an gs'ın lisanslı sporcusu bile değil. 1 senelik sakatlandı herif.

1 ay 2 ay sakatlanan bir topçunun durumu gibi değil ki onun durumu?

bir de kızları ile ilgili olan durumu da malum tabiki.

1000000934.webp

Kara şahin bugün idmana çıkmış.

Sahalara döndü sonunda. Bir an önce takıma katkı vermesi dileğiyle. Sol bekte forma rekabeti görelim.

Takımla beraber çalışması olumlu.

Falcao’dan daha çok sakatlanan adamı da bulduk. Hemde 10 yaş daha genç. Ah ulan Falacao, 1-2 maç az sakatlansa şampiyonluğu alacaktık.

Geri
Üst Alt