Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.650
- 4.922
- 673
hayvan gibi iyi taç kullanıyor deyyus tam tilki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boey kimYav beyler bayanlar, mesele bu adamin oynadigi top olmadiginin farkindasinizdir insallah. Sagbek falan diyorsunuz hala. Surekliligi yok bu adamin. Boey'u geri alak![]()
Bizde degildiboey kim
müzmin sakat o
Onu da alak, sakatlığı tamamen düzeldiyse bu da kalsın.Yav beyler bayanlar, mesele bu adamin oynadigi top olmadiginin farkindasinizdir insallah. Sagbek falan diyorsunuz hala. Surekliligi yok bu adamin. Boey'u geri alak![]()
Yoo gayet iyiydi. Hep böyle olsa sorun kalmayacak.Bu aga salmış ben size diyeyim.
Hep böyle oynuyor zaten reis, problem sakatlanması. Umarım artık sakatlanmaz.Yoo gayet iyiydi. Hep böyle olsa sorun kalmayacak.
Sağlamken hep iyi de sakatlık sonrası bulduğu sürelerde çok aksıyordu, sahadayken de tekrar sakatlandı zaten. İyi görüntü verdiği için umutlandım. Opsiyon zorunlu olmasa risk almak yerine yenisine bakılsın derdim.Hep böyle oynuyor zaten reis, problem sakatlanması. Umarım artık sakatlanmaz.