#4 Ismail Jakobs

çok iyiydi be, sanırsın 50 yıllık Galatasaraylı

1759338507465.webp

Leeds maçını açıp efsane Hakan Ünsal performansını izleyebilirsiniz. Galatasaray'da gördüğüm en iyi sol bek performansıydı taa ki dün akşama kadar.

:tbr: :tbr: :tbr: 🧿 🧿 🧿

Maçı izlerken neler yaptığına odaklanmaktan, en son ne zaman böyle bir bek performansı izlediğimi düşünmekten kendimi alamadım, aklıma Boey' dan başka kimse gelmedi de abartıyor muyum acaba diye kendimi sorguladım hatta; abartmamışım, herkes hemfikirmiş...

Geçenlerde birisi takım arkadaşlarının kendisinin oyun görüşüne ve pozisyon alma yetisine hayran olduğunu anlatıyordu, radyoda denk gelmiştim. Sadece atletizm değil yani mevzu ki oyun dsiplinine bağlılığını en basit maçlarda da gösteriyor zaten.

Sakatlık mevzusuna daha önce değinmiştim; evet sık sakatlık yaşıyor ama hep vücudunun alakasız yerlerinden; böyle olunca kronik sakat demek doğru olmaz. Belki genetik bir bağ dokusu zayıflığı filan olabilir. Boey kıyasını doğru buluyorum; bu ikisi hücuma çıktıklarında bir tık daha iyi olsalar acayip piyasa değerlerine ulaşabilirlerdi, Lahm gibi olmalarına da gerek yoktu ki Lahm da defansif yönden bunların yanına yaklaşamazdı.

Eren de iyi bu arada; biraz daha orta saha özellikli bek tercih edildiğinde o ön plana çıkar. Yılların solbek ıstırabından sonra ne mutlu ki böyle iki adamımız var. Allah bozmasın...

Şu tavırlarından dolayı hiç bir zaman üst düzey sol bek olamayacak. Sarhoş gibi maça çıkmış. Yanındaki adamlara pas vermeyi bırak, daha ayakta duramıyor.

bikaç kademe hatası gözlemledik ama genel olarak ii performans

L'pool maçı kadar kusursuz olmasa da, yine gayet iyiydi.

Golde hatalı olsa da gayet iyiydi. Adamlar harika yardımlaşıp, pire gibi koşup, üçgenlerle paslaşıyor. Böyle bir takıma karşı defans oyuncusunu hata yaptı diye eleştirmemek gerek.

Geri
Üst Alt