#4 Ismail Jakobs

Maaşı yüksek kronik bir oyuncuyu bizden başka kime iteleriz bilmiyorum ama bu mecburiyet ilk giden olmalı

Yerine de Berkay Yılmaz'ı alalım taş gibi sol bek olacak 20 yaşında Eren ile beraber götürürler orayı

Okan hoca bu seferde sol beke 30 sıkmasın Berkay iyidir

Sonra birine 30 sıkıp aslında sol stoper düşünüyordum falan filan der şimdi

Şuna bak 31 maç nedir ya. Adam daha geleli 15 ay oldu 31 maçı neredeyse ligde 1 sezon maçını kapsayan maç kaçırmış.

Bunu bizden başka para verip alan olmaz. Hele hele o maaşla, asla. Bizden ayrıldıktan sonra max 500 bin Euro garanti ücret + maç başına 10 bin Euro ücrete Nice'e filan gider. Herif kariyerinde rüyasında göremeyeceği parayı kazanmış olacak bizde. Totalde 9 bonservis, 2 küsür maaş ve nerdeyse 1 sezon sakatlıktan maç kaçırma...

Oha 31 maç mı olmuş. Devre arası sol bek transferi haberleri vardı gerçekten gerekliymiş gönderin gitsin bunu

Güvenilir değil hiç değil. İyi oyuncu ama işte böyle olunca kim ne yapsın.

Göz göre göre aldılar işte kronik sakat adamı.
Bu işlere imza atan adamlardan ne hayır gelir ki bu klübe.Takım kendi başına gidiyor işte.Transferlerdeki başarı oranı tamamen tesadüflere bağlı.

Yazın bu gönderilmeli bir şekilde dediğimde laf ettiniz. Ereni de pr yapıp saplayalım demiştim dinletemedim.
Erenden o 2. dönemki form grafiğini alamayacağımız bunun da yine aylarca sakat olacağını ben görmüştüm halbuki.

satılmamalı vurulmalı
200.gif

Geri
Üst Alt