#4 Joshua Ian Shipp

Cevap: #4 Joshua Ian Shipp

İlk defa etkisiz oynadı. Kendisini çok geliştirdi. Ama isminden dolayı gitmesini isteyenler var.

bu adamın gitmesini istiyorum ama yüzüne bakınca bizim gibi bir Galatasaray lı görüyorum...şut atmaktan korkma girmezse girmez

Kalması gereken ilk isimdir Joshua.Adamın defansın kralını yapıyor.Şutları vasat diye gönderirsek sonra çok ah vah ederiz.

Furkan ve Tutku ile beraber en son gönderilecek adam herhalde.

Geçen sene az savunmadim SH4'u Onur&co'ya karsi. Yuzumu kara çikartmadin JOSHUA.

Efes maçında sadece savunmada değil hücumda da ciddi işler yapması lazım. Bol bol penetre + orta mesafe, savunma ve ribaund katkında şüphemiz yok zaten.

Beklendiği gibi yine hücumda kendisini gören olmadı.Savunduğu oyuncularda 15 sayıdan aşağı atmıyor nasıl iyi savunmacıysa artık

Artık bi aralar sayı kralı olduğunu hatırlamalı ve hücumda insiyatif kullanmalı...

Senin gibi bir adam Vujacic'i nasıl tutamadı gerçekten inanamıyorum.

kücük takımın büyük oyuncusu diye boşuna demiyorlarmış. geldigi takımda en skorerken ve bizim takımda dogru dürüst skorer yokken sen sorumluluk almıyorsan ben sana pek iyi bakmam. göksenin denen cocuk bile sorumluluk alıyor. arada bir parladıgı maclar oluyor. sonra gene fos. neymiş rebund alıyormuş.

Sana ne diyeyim be aslanım.Adam 40 dk dan fazla oynadı ve maçın sonlarında buna rağmen pota altı oyuncusuna blok yaptı!Hiç düşmedi oyundan.Yüreğine sağlık!

Farkın kapandığı bir anda 4 sayı atıp bir de blok koyarak 6 sayı etki etti direk maç oradan dönmeyebilirdi. :tiphat:

Hem hücumda hem savunmada müthiş oynadı.

Keske her mac böyle oynasa

Geri
Üst Alt